לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


ברגעים שטוב לי אני לא יכולה לכתוב.
Avatarכינוי:  .Fake Reality

בת: 37



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2003    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2003

אני הולכת להיות מפורסמת! מ-ח-א-ה!


חורף, הגשם מטפטף לי על העורף...חורף...וקר!


אני כל כך אוהבת חורף! טוב, זה לא ממש חורף, ורק אתמול ירד קצת גשם, אבל אני כבר התעטפתי לי במיליון שכבות....ואפילו אני קצת מקוררת (משתעלת וכואב לי הראש כרגע ואני נורא נורא עייפה).


היום הגעתי שוב למסקנה עד כמה משרד החינוך לא ראוי להיקרא כך.


דבר ראשון, לשר(ת) החינוך ולמנכ"לית הטיפשה שלה, יש בעיה מאוד עקרונית עם השעה שבע וחצי בבוקר. אחרי כל האיומים הדפוקים שלהם, בית ספר שלי נכנע והחליט להתחיל את הלימודים בשעה שמונה. ממש חוכמה גדולה. יש תלמידים שגרים רחוק ונוסעים באוטובוס, והאוטובוס שלהם פשוט לא מגיע בשמונה. אז במילא בשבע וחצי הם יהיו בבית ספר...ואוי, נו הרבע שעה של עוד שינה ממש תעזור לנו. כל הלוח צלצולים התשנה, ועד שאני אזכור אותו בטח אני כבר אסיים י"ב. עכשיו, כולם יסיימו יותר מאוחר את הלימודים – ממש באסה. זה לא אנושי להישאר עד ארבע וחצי בבית ספר. פשוט לא. מה עם ארוחת צהריים? מה עם שנת צהריים? אני רצינית! אפשר לפתוח התנחלות בבית ספר, כולנו נבוא עם שקי שינה ונעשה על האש!


זה עוד מילא. יש עוד דבר שהכעיס אותי. יש דבר כזה שנקרא "בגרות 2000". זה פרוייקט, שבמהלכו לא עושים בחינת בגרות חיצונית, אלא כל הציונים של שלוש השנים באותו מקצוע שבו נעשה הפרוייקט משתקללים לציון אחד, וזה נחשב לבגרות. בגלל הפרוייקט הזה, יש תוכנית לימודים שונה לגמרי. זה מה שעושים לנו בביולוגיה, כבר שנה שנייה. ועכשיו – משרד "החינוך" מבטל לנו את הפרוייקט! זה לא נורמלי! זאת כבר שנה שנייה שאנחנו נמצאים בפרוייקט הזה, למדנו בצורה שונה את החומר....אי אפשר לעשות ככה בגרות! מילא לכיתות י' שהם בקושי התחילו משהו....אבל לנו?! זאת חוצפה! הסיבה המטופשת שלהם היא "שאין תקציב" פאקינג אין תקציב! למה, כמה זה כבר עולה? זה כל כך יקר? ל-א! באיזו זכות הם עושים לנו את זה? זה כולה ארבע בתי ספר (כולל הבית ספר שלי) שמתקיים בהם הפרוייקט! כל התלמידים של ביולוגיה חתמו על עצומות, ואיזה מישהו שהוא בקבוצה השנייה של ביולוגיה שאחותו או מישהי אחרת שקשורה אליו (לא הבנתי בדיוק) היא עורכת דין, והיא מנסחת מכתב למשרד החינוך שאליו יצורפו כל החתימות שלנו. המורה שלי לביולוגיה גם אמרה שצריך לשלוח מכתבים מאיתנו ומההורים. אומרים שאם שליחת המכתב לא יעזור, ניקח אוטובוסים או מוניות או לא משנה מה, וניסע לירושלים להפגין! נקים אוהל מחאה! נשבות רעב! התקשורת תבוא לראיין אותנו! נהייה מפורסמים! אני אקרא לשרת החינוך להתפטר! לא מספיק שהכלבה הזאת רצתה לבטל לנו את המיקוד, לא מספיק שהיא הכניסה מקצועות ותכנים מיותרים למערכת השעות, לא מספיק שבגללה אנחנו לומדים עד מאוחר, עכשיו זה?! אני קוראת לה לבוא, ללמוד איתי עד ארבע וגם לעשות ביחד איתי את הבגרויות בביולוגיה. נראה אותה!


חוץ מזה, קרו כמה דברים נחמדים היום.


אחד מהשכבה שלי, שהוא דיי חתיך, למד איתי בקורס ללשון, וסטאר חשבה שאני דלוקה עליו, פתאום עבר להקבצה שלי במתמטיקה!


ו...היום עניתי לערס כמו שצריך: לפני שיעור מתמטיקה, הכנתי לי בשקט את שיעורי הבית. חבורה של כמה ערסים נכנסה לכיתתי, ובאה לדבר עם איזה ערס מהכיתה שלי. הסתכלתי על אחד מהם, רק כדי לבהות בפרצופו המכוער, ואז החל בינינו דו שיח:


"מה את לומדת? כמה זה ממוצע של מאה?" –בטון ערסי-


"ממוצע של מאה עם מה? אידיוט" – בטון מזלזל ותקיף-


בשלב זה הוא לקח לי את המחשבון והתחיל לשחק לי בו. זה מאוד הפריע לי, שהיצור המטונף נוגע במחשבון החמוד והיפה שלי.


"מה? מה? מה?" הוא אמר שוב ושוב –שוב בטון ערסי-


"תחזיר את המחשבון מייד! מייד!!!" –בטון תקיף ומורתי-


ואז בא הערס מהכיתה שלי ואמר לו משהו בסגנון "תעזוב אותה" והוא באמת עזב אותי.


איכס, ערס נגע לי במחשבון!!!!


 



נכתב על ידי .Fake Reality , 30/10/2003 20:05   בקטגוריות החיים עוברים  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של מיכל ב-31/10/2003 21:01




211,582
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל.Fake Reality אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על .Fake Reality ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)