 בחיינו יש טוב ויש רע. בלי הרע - לא היינו מבחינים בכל הטוב הסובב אותנו, ולכן עלינו לקבל את כל מה שכוללים חיינו - לטוב ולרע... |
כינוי:
בת: 37 תמונה
מצב רוח כרגע: 
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
דצמבר 2008
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 12/2008
חג חנוכה שמח! החלטתי להתחיל את ספיישל חנוכה שלי (או איך שלא תרצו לקרוא לסדרת פוסטים המוקדשים לברכות חנוכה). לא תמצאו כאן חידות ובדיחות הפעם, אין פנאי לזה עכשיו. אבל על הברכות שלי אני לא מוותרת. בכל יום אני מתכוונת להקדיש כל אחד מהנרות לברכה מיוחדת לכם, הקוראים, ולכל עם ישראל.
נתחיל מהנר הראשון שהודלק הערב. לא אזכה להדליק, או אפילו לראות, יותר מידי נרות אמיתיים השנה, אז אני אשקיע בנרות הוירטואליים שלי, כדי שיהיו כמה שיותר אמיתיים.
הנר הראשון - נר של שמחהשנזכה כולנו להמון שמחה ואושר, שנחייך כמה שיותר, שיקרו כמה שיותר אירועים משמחים ומיוחדים שנוכל להזכר בהם שוב ושוב ויהיה לנו שמח על הלב. שמחה היא תמיד הברכה הראשונה שמזכירים, בימי הולדת ואירועים, אז גם סדרת ברכות החנוכה שלי לא תהיה שונה. שיהיה לכולם חג שמח!!! 
| |
|