סילביה במפר, בשיחה שהתפתחה לאחר 'קליל' שלחה לי את התגובה הבאה:
הזמנת את התגובה הזאת (ואני לא יכולה להתאפק). ויכוח עתיק יומין ביני לבין ידידי היקר איתן: איתן טוען שיש אנשים של תחת ואנשים של ציצים. גבר תמיד יעדיף אחד מהם. אני, כמובן, חולקת על דעתו, וטוענת שניתן לאהוב את כל האיברים באותה מידה.
דעתך המכריעה נדרשת.
גב' במפר הנכבדה, ראשית לכבוד הוא לי לענות על שאלה כה חשובה. אני מתייחס כמובן למשיכה לנשים שיש איתן כימיה או משהו בלתי מוסבר שטווה חוטים של תשוקה, משיכה ורצון עז להמשיך למיטה. כאן למעשה התשובה די פשוטה.
אני בהחלט איש של שדיים. אני אוהב אותם מחודדים עם פטמות בולטות, אני אוהב אותם רכים עם פטמות רחבות שרוקדים מתחתי בתנועות קסומות. אני אוהב אותם עומדים זקופים או נפולים, כאלו שכבר הניקו כבר וכמה זאטוטים. לעומת זאת אני אוהב אותם גדולים, קטנים, צרים, רחבים, מצביעים אלי עם הפטמות, או מביטים בביישנות כלפי מטה. לסיכום אני בהחלט איש של שדיים, מכל הסוגים והמינים.
אני בהחלט איש של תחת, אני אוהב תחת ברזילאי מעוצב, אני גם אוהב תחת שרירי וצר של אתלטית, או תחת נדיב ושופע שנראה כל כך יפה כשאני מחובר אליו מאחור. אני אוהב לראות ישבנים בשפת הים, או מעכסים ברחובות. אני אוהב לדמיין אותם שרועים בפניי בשעת מיצויי תענוגות. לסיכום, אני בהחלט איש של תחת, מכל הסוגים והמינים.
אני בהחלט איש של רגליים, אני אוהב אותן ארוכות וצרות, או נדיבות ורכות, קרסול מחוטב בנעל עקב, תמיד יעשה לי את זה. אני איש של זרועות, אני אוהב אותן שריריות או מעט נדיבות ורכות, כאלו שכל כך נעימות כשאוחזות אותי בחיבוק חם ואוהב. איש של שפתיים, שערות, צוואר רגיש ועיניים מביטות ללא חשש. איש של ריח התשוקה העולה כאד ממכר, מירכיים לוהטות כאש.
אבל משום מה על דבר אחד לא שאלת והוא למעשה הדבר החשוב ביותר עבורי, למרות שזה משהו כל כך לא מוגדר ומקוטלג. על הדבר הזה לא אוותר גם אם האישה תקסום לי במראה חיצוני או אינטלקט שנון. אני איש של אישה מינית, כזו שאוהבת סקס, אישה חושנית שנרטבת רק מהמחשבה על הזין שלי מזדקר עבורה. קטנה או גדולה, רזה או מלאה, כזו או אחרת זה לא ממש חשוב אבל אם היא אלי נמשכת כמטורפת ואני עושה לה את זה, אם התשוקה שלי אליה מוציאה אותה מדעתה.. או זו האישה שאהיה מוכן לעשות הכל עבורה.
גב' במפר היקרה, אני מקווה שהצלחתי לענות על השאלה הכבודה, אחרי כל המלל, ברור שאני מסכים איתך.
-
מחר יום ההולדת שלי. יום הולדת שמתחלק גם ב-5 זה תמיד משהו מאוד מיוחד. אז אני גאה שהגעתי הלום ורק מבקש שיום ההולדת הבא, לא יגיע כל כך מהר.