לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


בקיץ הבא אהיה באירופה, כי שמה לא חם ואני לא צריכה לפחד מה יגידו כולם.

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2010    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

5/2010

אז מה...


באים לפה הרבה? גבות1

 

כן, האמת שזה עדכון שכל מטרתו בעולם הזה היא למנוע קיום חור נוסף בארכיון. קצת עצוב.

 

הממ, אז על מה נדבר בפחות מ18 דקות כדי שזה אכן ישמר בחודש מאי ומטרתו הבודדת של הפוסט לא תאבד גם היא?

הו, כמובן, האירוויזיון!

היה מגניב.  אני אוהבת את האירוויזיון. הוא משעשע וכיפי ומדי פעם יש אפילו מוזיקה טובה שאני ממשיכה לשמוע הרבה אחרי, ואמנים טובים כנ"ל.

השנה היו הרבה שירים שאהבתי ואת רוב השירים לפחות חיבבתי, אז נהניתי. לא היו כמעט מופעים מטורפים וזה חבל (ורקה סרדוצ'קה), אבל נהניתי בכל אופן. מה שכן, ראו את ורקה סרדוצ'קה בחדר הזה של האוקראינים! היה לי קשה שלא לצווח מאושר כשראיתי אותו.  ('זה כוכב כסוף על ראש של מישהו?  חה, זה כמו ורקה סרדוצ'קה. ~מתבוננת~ ורקההההההההההההההההההההההה! D::::::::::::::::::::::')

מאוד אהבתי את השיר של גרמניה, הוא היה אחד השירים האהובים עליי ואני מרוצה שהוא זכה. סבבי (במיוחד כשיוון לא זכתה, כתוצאה מכך. )

 

חוץ מזה? יש כל כך הרבה בגרויות כרגע שזה לא הגיוני אפילו. אם נספור בגרויות ומתכונות די רצופות לאחרונה, זה מה שיצא: מתמוות (25.5), צרפתית (27.5), מתכונת בביולוגיה (30.5), בגרות ביודע (31.5), בגרות במחשבים - כן כן, הולכת להיות לי אחת כזו בסופו של דבר (2.6), בגרות בתנ"ך (6.6), בגרות בספרות (10.6) ובגרות באזרחות (14.6). אח"כ כמובן יש את הבגרות האחרונה שהיא בביולוגיה ב24.6, וכמובן שהיו מתכונות וקצת בגרויות גם קודם אבל פחות בצפיפות. מזעזע חושים, הלא כן? במיוחד בהתחשב בעובדה שמאז המתכונת הראשונה הקיץ אימצתי שיטה של למידה יומיים ואפילו שלושה(!) לפני המבחן במקום יום אחד - דבר שמציל את הבריאות הנפשית שלי באותו יום שלפני המבחן, אבל זה אומר שכמעט אין ימים בתקופה הזו בהם אני לא לומדת בכלל שום דבר. גם לי היה קשה להאמין. 

אבל ההרגשה כשיוצאים מבגרות אחרונה אי פעם במקצוע... וואו. Oh sweet, beautiful relief.

 

ובכן, זמני אוזל ויותר מכך, אין לי הרבה מה לומר.

בברכת חודש-זוהרלדת שמח ושהאירוויזיון הבא יגיע במהרה, סבבי

 

 

 

 

 

 (עדכון-שניה-לאחר-השליחה: הידד, הצלחה! הפוסט נשלח ב23:59!)

 

 

נכתב על ידי Zoharg , 31/5/2010 23:41   בקטגוריות סתם, בית ספר, אקטואליה  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של זוֹעָרִית ב-13/6/2010 00:07



Avatarכינוי:  Zoharg

בת: 32




34,713

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לZoharg אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Zoharg ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)