לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


בקיץ הבא אהיה באירופה, כי שמה לא חם ואני לא צריכה לפחד מה יגידו כולם.

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2006    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2006

תשובות לשאלון השבועי


מה השם האמיתי שלך? מה הכינוי שלך?
השם הוא זוהר, ואין לי ממש כינויים, רק ברשת.
העיקרי הוא זוערית, מן הסתם. כינוי משמעותי אחר שלי הוא אטומיק בייגל בתפוז, אבל הוא לא כזה מרכזי.

האם את מרוצה מן השם הפרטי שלך?
אהא.

מדוע בחרו לקרוא לך בשם זה?האם יש לשם שלך משמעות מיוחדת?
סתם, כי ההורים שלי אהבו אותו.

ומדוע את בחרת בכינוי הזה בבלוג או במקומות אחרים? מה הוא מסמל עבורך?
הוא לא מסמל כלום, ובחרתי אותו כי הוא נראה לי נחמד, ובזמנו הייתי דוחפת ע' בכל מקום. P: (בינתיים הע' פחתו. )

אם היית יכולה להחליף את שמך, למה היית משנה אותו?
לא נראה לי שהייתי משנה. אולי לאיזה שם מיוחד כזה וזר, כלומר לא ישראלי.
אבל אני די אוהבת את השם שלי. הבעיה העיקרית שלו היא שהוא יוניסקס. (וגם שיש אנשים שמאייתים אותו בלי ו'. ><)

האם לדעתך שמו של אדם משפיע גם על אופיו?
לא ממש. (עמדתי לברבר כאן על משהו אבל אין לי כוח, אז לא משנה.)

מהו השם הפרטי המוזר ביותר שנתקלת בו?מהו הכינוי המוזר ביותר שנתקלת בו בבלוגוספירה?
שם פרטי יהיה כנראה... אהה... לא יודעת. -_-"
ואתם שואלים על כינויים מוזרים בבלוגספירה? תראו לי כינויים נורמלים בבלוגספירה. Oo

 

 

סיימתי היום אבודים, סוף סוף. העונה השניה.

זה פשוט מטריד! >_< ואני חייבת לראות את העונה השלישית. אבוי. :|

 

 

היום אבא שלי התקין לי מדפים בחדר. :]

ממש הייתי צריכה את זה, כבר המון זמן ביקשתי. לפני יומיים בערך הוא קנה אותם, והיום הוא מדד וסימן וקדח ותלה. ^^

הם מימין לשולחן שלי, מעל הטלויזיה. זה נחמד כזה. D:

כבר שמתי שם דברי-בי"ס, ועוד כמה קשקושים (רק הארנב שמילאתי בסיכות, הבבושקה הפיצית של הדר והקופסה של רוברט!). המדפים די קטנים, אבל יש שניים כך שבאחד הספרים ובשני המחברות, ויש לי מקום פנוי בכל אחד, שזה ממש טוב.

דברי ביה"ס היו לפני כן על המדף של השולחן. עכשיו קצת יותר מחצי מדף התפנה (בחלק השני שלו יש ספרים), אז שמתי שם כמה דברים שהיו על השולחן, ויש לי מקום לשים את הרמקולים על השולחן. הם צריכים להיות על השולחן כי החוט שמחבר בין אחד להם לבין הסאבוופר קצר מדי בשביל שהם יהיו למעלה על המדף והוא על הרצפה. ככה הוא יוכל להיות על הרצפה ולא על המחשב.

 

עברתי על המחברות מהשנה שעברה. איכשהו הסתננה לשם המחברת שהייתה אמורה לשמש אותי לשיעורי פסנתר עם המורה שלמדתי אצלה כמה שבועות בתחילת השנה. טוב, אני כבר לא לומדת איתה, אז תלשתי את הדף האחד שהיה כתוב ואני אשתמש בה השנה.

עברתי על כל המחברות, שמרתי את מחברות אלגברה (שתיים), גאומטריה ועברית (שתיים), כי אלו דברים שאני שוכחת וכדאי שזה יהיה, לפחות לתקופה מסוימת.

משלוש מחברות נתלשו הדפים המלאים, והן נשארו דקות מדי אז אני אשמור אותן במגירה כמחברות קשקושים. (אני גם צריכה לסדר את המגירה הזאת... X_X)

כמה מחברות היו יחסית ריקות, אז אני אוכל להשתמש בהן. חסכוני. P:

 

אוח, אני מברברת לי על מחברות וזה בכלל לא חשוב! סידרתי קצת את החדר, לפחות הדברים שנראים בלי לפתוח שום דבר, וזה מה שחשוב!

סידרתי קצת את השידה והיא נראית עכשיו פחות עמוסה, ושמתי עליה את קערת הדובי שהייתה על השולחן.

כמו שאמרתי העברתי דברים מהשולחן למדף, כך שעכשיו יש על השולחן (מלבד מקלדת-עכבר-מסך-מצלמה) כיסא-פרה של שנוזי, אחד הגושים המעיקים שסבא שלי נתן לי, מעט דברים קטנים שלא נמצאים כאן באופן קבוע, וטלפון. זה טלפון שהיה אצלי בחדר פעם, ומתישהו החלפתי אותו והוא נשאר בארון שלי עד היום. הטלפון של הכבשה נדפק כי הוא נפל כמה פעמים (מה? הזזתי את הרגליים מתחת לשולחן ופגעתי בחוט שהדלדל לו שם צמוד לקיר), פשוט בקושי אפשר לשמוע בו, אז עכשיו הוא מתפקד כקישוט כבשתי וחמדמד על המדף, וחיברתי שוב את הטלפון השקוף.

הוא די מעצבן, כי צריך לשים לב כשסוגרים אותו שהוא באמת נסגר, וצריך להיזהר לא להזיז אותו כי הוא עלול להיפתח מהתזוזה הכי קטנה. לפעמים הוא זז או לא נסגר ולא שמים לב בכלל. ואז הוא מצפצף. -_-"

 

היה לי נורא נחמד אחרי שסיימתי לסדר (נו, כמו שאמרתי, את הדברים שנראים בלי לפתוח שום דבר. וגם זה בלי מדפי הגבס שליד הארון... ).

החדר נראה עכשיו קצת שונה, הכל הרבה יותר מרווח וזה כיף. :]

 

 

יש לי ערימה *ממש* גבוהה של חולצות בי"ס בארון (שגם אותו אני צריכה לסדר, לפחות את מדפי הלא-בגדים). :|

זה מגיע ממש עד למדף הבא, ויש מרווח לא קטן בין המדפים שלי.

טראגי. ;[

 

 

כואב לי בשפה. השפתיים שלי יבשות. אני אלך לשים שפתון. -_-"

להת' ולילה נהדר לכולם! :]

(היי, שלושת הפוסטים האחרונים היו בלי קווים מפרידים בכלל! )

 

 

 

 

נכתב על ידי Zoharg , 31/8/2006 23:35   בקטגוריות שאלונים, דברימים של היומיום  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של זוֹעָרִית ב-1/9/2006 18:16
 



הופעה של שירי מימון כאילו ש*ואו!!!!111


אז, מוניקה! D:::::::

שמחה וטובת לב, עם שרוכי-פטריות, גרבי-פוהדוב ותליון-ווית'ין, הייתי בדבר הזה של בירת הנוער או מה-שזה-לא-יהיה בגן העצמאות בירושלים.

אבא שלי לקח אותי, את תום ואת יערה והגענו ב7. שזה מוקדם. שזה טוב כדי לתפוס מקום (לא כ"כ עזר לי בהמשך...), אבל לא טוב כי זה אומר לעמוד הרבה בזמן שיש הופעות של אנשים מוזרים שכאלה, ושירי מימון.

ההופעה של שירי הייתה ארוכה מדי, זה היה איזה 40 דקות. ברצינות, זה הפסיק להיות מצחיק אחרי ארבעה שירים! (אבל נו, היא דווקא בסדר. יותר טובה משני המוזרים האלה עם הראפ שהיו בהתחלה. oo")

היו כל מיני קטעי מעבר נורא טראגים של בני אנוש ממועצת התלמידים העירונית או משהו בסגנון.

ו ו ו והיה מוניקה! ^________________^

היה פשוט כיף! למרות שנדחפתי המון וכל פעם התרחקתי יותר ויותר, זזתי ימינה, זזתי שמאלה, טיפה קדימה ואז שוב נדחפתי אחורה... (וכמה פעמים כמעט הופלתי יחד עם אנשים מסביבי כשמישהו החליט להיות מצחיק. P:)

מוניקה זה נחמד. כן כן. :}

אחריהם היו עוד ברבורים, ואז אביב גפן. זה לא היה משהו, כי אני לא עד כדי כך אוהבת אותו ובקושי מכירה שירים שלו. אני אוהבת את השירים שלו (המעטים שאני מכירה), אבל סתם היה מיותר לעמוד שם בצפיפות ובחום והרגשתי נורא לא במקום.

לקראת סוף ההופעה סוףסוף יצאתי משם והלכתי אחורה, לתום שכבר היה שם כמה דקות לפני.

קניתי שתיה אחרי שהייתי ממש צמאה. היה שם קריר ונעים, והדשא היה נורא נחמד. ואני אומרת לכם, היה שם פינלנד לעומת החום שהיה בין כל האנשים!

גם קניתי צמיד נחמד כזה מחוטים בשלושה שקלים. המוכר היה נורא מוזר.

אמא של יערה החזירה אותנו, וכשנכנסנו לרחוב שלי ראיתי את אח שלי בדיוק נכנס עם האוטו של אבא שלי. XD

 

וויהי, מוניקה זה טוב.

ואני מכריזה בזאת על מסורת של הופעה-בכל-שנה-בשלושים-לאוגוסט! בשנה שעברה היה נינט. =]

 

 

...חע! אני שומעת צפצופים באוזניים!

 

 

 

 

נכתב על ידי Zoharg , 31/8/2006 00:37   בקטגוריות Tree pretty  
9 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של סבתא דנה :] ב-31/8/2006 22:11
 



אז


משעמם לי ואין לי חשק לכלום. וכואבים לי יותר מדי חלקים בגוף (היום נוספו העורף, התחת וירך שמאל. הייתי איזה עשר דקות על אופני הכושר בבית של נוע והכיסא הזה מכאיב לתחת ונתפס לי שריר בירך, כנראה כי אנלא רגילה לזוז יותר מדי, למרות שלא הייתי על זה הרבה).

אני במן מצב רוח עגמומי או משהו כזה. אני לא יודעת אם זה ככה כל היום או רק כמה שעות (כל היום שלי הוא בסך הכל שמונה שעות, אחת מתוכן צפיתי בטלויזיה).

אולי זה בגלל שעוד ארבעה ימים מתחיל בי"ס. ואולי בעצם לא, אני בכלל לא חושבת על זה הרבה. עובדה, אין לי יומן ולא קניתי קלמר חדש, לא לקחתי מחברות חדשות ועוד לא נפטרתי מהישנות.

וקצת בודד לי כי כולם במפגש או בדרך חזרה ממנו, אז אין לי עם מי לדבר. למרות שליירה וליהי שלחו לי הודעות ודיברתי איתן קצת.

והתליון נראה קצת הרוס או משהו כזה, והקופסה שלו (שהייתה אמורה להיות special Within Temptation case והתבררה כקופסת תכשיטים פלסטיקית קטנה עם הלוגו) הגיעה שבורה, וכשקיבלתי אותו אפילו לא צעקתי וקפצתי גבוה בהיפראקטיביות. לא התרוצצתי בבית עם חיוך מטורף על הפנים, וזה לא היה אמור להיות ככה. רעדתי כשפתחתי את המעטפה ועד אחרי ששחררתי את אחד הקצוות של התליון מצמר הגפן שבקופסה והחזקתי אותו ביד, אבל זהו.

גם כששלחתי לעלע את ארבעת הסמסים המטורפים האלו לא היה לי חיוך ענקי על הפרצוף, רק קצת.

וזה לא בסדר.

 

גאד, אני אוהבת את ווית'ין.

 

אה, והיום הזזתי קצת את הטאנל לבדוק מה העניינים מתחתיו וראיתי סוג של פצע כזה, ובגלל שהזזתי את הטאנל והכל הוא כאב לי אח"כ במשך כמה דקות.

משהו שם נראה לי מוזר מההתחלה, אבל זה היה יותר קטן ופחות נראה כמו פצע.

שיהיה, לא אכפת לי. אני אעמיד פנים שזה לא שם והכל טוב כי אם אני לא מתעללת באוזן, זה לא כואב.

 

כן, אני באמת אוהבת את ווית'ין. (כמה טוב שיש לי את רוברט הMP4...)

 

יומנעים וזה.

 ~

(עריכה: מצחיק כמה מהר אחרי הפוסט מצב הרוח הזה עבר לי... אני כזאת קוטרית.)

 

 

 

 

נכתב על ידי Zoharg , 29/8/2006 19:11   בקטגוריות Within Temptation, סתם  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של זוֹעָרִית ב-30/8/2006 00:27
 



לדף הבא
דפים:  

Avatarכינוי:  Zoharg

בת: 32




34,713

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לZoharg אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Zoharg ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)