בעקבות הדיווחים על הריונה של לריסה טרימבובלר, יריב אופנהיימר, מזכ"ל "שלום אך-שווא", קורא לשרותי הרווחה "לבדוק האם משפחת עמיר מסוגלת לגדל ילד בסביבה נורמלית ושפויה".
כשבוחנים את המניעים האפשריים לקריאה שכזו עולות האפשרויות הבאות:
- אם כוונתו של אופנהיימר לתהות האם אם חד הורית יכולה לגדל ילד לבדה, הרי שהשאלה צריכה להישאל גם על כלל היולדות מתרומת זרע.
- אם כוונתו של אופנהיימר לתהות האם ניתן לגדל ילדים כאשר אחד ההורים בכלא, הרי שיש לבדוק את כלל יושבי בתי הסוהר.
- ואם כוונתו של אופנהיימר לתהות האם ניתן לגדל ילד בסביבה של שנאה, ולכך אני משוכנע שלכך רומז אופנהיימר, הרי שראוי לתהות האם ראוי לתת לאופנהיימר לגדל ילדים, כי אדם חדור שנאה כמותו, באמת לא ראוי שישפיע על ילדים קטנים.
במפתיע או לא, יריב אופנהיימר מכיר כל כך טוב את מחשכי נפשותיהם הנפתלות של יגאל עמיר ושל לריסה טרימבולר, וזה כנראה פשוט משום ש: It takes one to know one. 