"ושוב אני נפגש עם רגע של עצבות" "אף אחד לא יבין אותי-ואני לא אבין אף אחד, כי אף אחד לא נקלע לבעיות שלי- ואני לא של אף אחד" (אני המצאתי את זה) |
כינוי:
בת: 31 תמונה
מצב רוח כרגע: 
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
יולי 2010
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 7/2010
אני באמת רוצה להיות נייטרלית רוצה לרגע לעמוד באמצע, לשמוע דעה של כולם. לגבי, לגבי כולם. לא לומר כלום, ושיגידו לי כולם מה הם חושבים, אבל חושבים באמת. שלא יחשבו שאני יכולה להיפגע או משהו- אני כבר אסתדר, אני אהיה נייטרלית, אני אהיה חסינה- כי זה במילא לא יקרה. מעטים האנשים שמעזים לעמוד פנים מול פנים מול מישהו- ולהגיד לו את האמת, ואת כל האמת על דעתם לגביו. למה לדעת מה אחרים חושבים עליי? כי נמאס לי שאנשים צבועים כלפיי, שאנשים מדברים אליי כאילו אני ילדה קטנה, או כאילו אני אלוהים. אני לא כלום מזה, והכי גרוע כל הצבועים- תתחילו להתנהג כמו בני אדם, אני ארגיש הרבה יותר בנוח אם לא תדברו איתי, אם תהיו מגעילים אליי, מאשר שאני ארגיש כאילו אתם אוהבים אותי. כי ככה, מאחורי הגב שלכם- או מולכם, אני מגלה שאתם יודעים עליי כל מיני דברים, שאתם מספרים עליי כל מיני דברים, שאין לכם מילה כלפיי אבל יש לכם המון צעקות לצעוק עליי.
ועכשיו, מה עכשיו? לא הזמנתם אותי סתם? לא הזמנתם אותי בגללו? שכחתם אותי? אני רוצה לדעת את האמת.... ופשוט- אין לי את מי לשאול. כי כולכם תגידו איזה משהו, ובגלל שכבר גיליתי תזמינו אותי, למרות שאולי לא תרצו אותי שם.
אבל בסדר, למדתי להסתדר, וכפרנציפ אני לא אבוא היום, במילא מחר יש לי את הכנס של קורס הטיס. לפעמים הצבא גם צריך להיות מעל הכל. תהנו..
| |
|