לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

עוד לא נשוי


מחפש בת-זוג מלאה ומאוד נשית למטרה רצינית בלבד (עוד על הנושא במאמרים שבצד ימין מתחת לכותרת "מומלץ לקרא"). בגלישה מסלולרי נא לבחור בגירסה הלא-סלולרית(!) כדי לראות הבלוג נכון. הדוא"ל שלי לפניות: [email protected]


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2011

מבצע חיפוש כלה שמנמנה ומאד נשית - דיווח 210


במהלך המבצע אני מתאר מה עשיתי כדי למצא בת-זוג שמתאימה לתאור הזה . מי שחושבת שהיא מתאימה או מי שרוצה ליצור איתי קשר מוזמן/ת לפנות לאי-מייל שלי ([email protected]). פרטים על המבצע הראשון (זה השביעי) אפשר למצא כאן.
 

דיווח 210

היום, יום ג', פעמיים כי טוב, כמו שהבטחתי אתמול, נתתי גיחה לקניון עזריאלי. הבטחתי שאהיה שם בין 20:00 ל-20:30 (במסגרת מדיניות חדשה שאני מודיע כאן (מדי פעם) איפה אהיה, כדי שאם מישהי מתביישת לפנות אלי במייל, אבל רוצה בכל זאת לתת צ'אנס קטן וסיכוי (אקראי משהו) שנתראה, תוכל לעשות זאת). היו היום לא מעט פקקים בכמה מקומות וכך גם בדרכי לקניון עזריאלי. הגעתי לשם בערך ב20:25... (25 דקות איחור). עשיתי סיבובון בקניון ומיד הלכתי לאכול שם משהו (כי הייתי מאד רעב...). סה"כ לא ראיתי אפאחת מתאימה. תמונה מקניון עזריאלי מהיום בהמשך הפוסט.

 

בתיבת המייל שלי, יש הרבה מקום פנוי... (למייל ממישהי מתאימה כמובן)

הבלוגרית החביבה (הייתי כותב "מקסימה" כי נראה לי שזה יותר מתאר את האופי שלה, אבל "מקסימה" זו מילה שבעיקר נשים משתמשות בה מוציא לשוןקריצה) "אני בת" הגיבה לי לפוסט של אתמול והציעה לי לכתוב כאן בבלוג שאני מזמין בנות מתאימות לכתוב אלי. בשביל זה יצרתי את המסגרת למעלה (מתחת לאנימציה של "מבצע חיפוש כלה שמנמנה ומאד נשית"), אבל בכל זאת אם משהו התפספס לו, אז אני חוזר שוב!

 

בנות (לשון רבות, אם כי אני מחפש באמת רק אחת) מתאימות, מוזמנות לכתוב לכתובת המייל הבאה שלי:

 

[email protected]

 

 

והנה התמונה מהיום מקניון עזריאלי:




 

לילה טוב לכם/ן קוראי וקוראותי החביבים והחביבות.

נכתב על ידי , 28/6/2011 23:24   בקטגוריות אהבה ויחסים  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של עוד לא נשוי ב-29/6/2011 12:45



Avatarכינוי: 

בן: 63




הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , דייטינג
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעוד לא נשוי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עוד לא נשוי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)