לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

עוד לא נשוי


מחפש בת-זוג מלאה ומאוד נשית למטרה רצינית בלבד (עוד על הנושא במאמרים שבצד ימין מתחת לכותרת "מומלץ לקרא"). בגלישה מסלולרי נא לבחור בגירסה הלא-סלולרית(!) כדי לראות הבלוג נכון. הדוא"ל שלי לפניות: [email protected]


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2012

בת-זוג כ"מאמנת אישית" + 1000 ש"ח (למי שת/יצליח לעזור לי)


סיכום שבועי

אין משהו מיוחד לדווח. לא ראיתי אף אחת מתאימה השבוע.

 

 

בת-זוג כ"מאמנת אישית"

ייתכן שאני ממחזר נושא, אבל מיחזור זה טוב לסביבה.. גם לבלוגוספירה קריצה. בתורה כתוב: "ואל אישך תשוקתך והוא ימשל בך" (בראשית ג, טז). רוב הנשים, בפרט הנשיות שבהן, להערכתי מצפות מהגבר שלהן להיות המוביל והמנהיג (של הזוגיות). אני אישית, מעדיף לא להיות מוּבל ע"י אישה, אלא להוביל (כמובן מוביל הגון ומוסרי, לא מוביל רק מכוח הכוח) ובכל זאת, בת-זוג מתאימה, בשבילי, יכולה ואולי אף צריכה להיות קצת "מאמנת אישית" שלי ומיד אסביר למה הכוונה.

 

נשים נשיות הן יותר פסיביות מטבען (אני מקשר תכונות דומיננטיות עם תכונות גבריות והורמונים גבריים (והורמונים גבריים יש, כידוע, גם אצל נשים)), אבל זה לא אומר שהן פסיביות לגמרי. בהחלט לא. הן פשוט משפיעות בדרך יותר עדינה ועקיפה על בן-הזוג שלהן. ברמה הכי בסיסית עצם הימצאותה של בת-זוג לידי כבר אני מניח תגרום לי להתנהג אחרת ולעשות דברים שאילולא היא, לא הייתי עושה. זה אגב נכון לא רק לגבי אישה, אלא בכלל לגבי אדם אחר או אנשים אחרים.

 

לפעמים כשיש מישהו/י/הם/ן אחרים, נוצרת מעין דינמיקה של מחוייבות ומוטיבציה לעשות, כי זה לא "רק בשבילך". אני זוכר שאבי ז"ל אמר לי מזמן משפט די מוכר, אבל בעל משמעות: "אהבה היא הטעם לחיים" (כשסיפרתי את זה בזמנו לאימי תבדל"א, כמה שנים לאחר מותו, היא הזילה דמעה...).דווקא כמי שאין לו אהבה, אני חושב שאני יודע להעריך את זה... אבל טעם לחיים יש, כמובן, לא רק מזה...

 

ברמה אחת מעל הנ"ל, בת-זוג אמורה לתמוך בגבר שלה. יכולה להיות לזה השפעה מאוד גדולה על הגבר. מילה טובה יכולה לחולל פלאים. כמו בשיר של יהודית רביץ. היא יכולה למשל "לשקף" (מושג שלקוח (ממה שקראתי) מסוג של אימון אישי), כלומר אם הגבר מחליט שהוא הולך להשיג מטרה מסויימת ומספר לה על כך, אז האישה יכולה לעמוד מאחוריו (או לצידו) ולעודד אותו כשקשה וגם כשלא.

 

ברמה עוד יותר גבוהה מזה, בת-הזוג יכולה וצריכה להיות גם יוזמת, זה לא סותר את הלכאורה "לא מובילה" לעיל. אם היוזמה היא דבר שתורם לזוגיות (ובשלב יותר מאוחר, כשיש ילדים, למשפחה) והדברים נעשים מתוך נועם הליכות וכוונות טובות ובשיתוף פעולה, כי אז זה עשוי להיות דבר מבורך. זה כבר מתחיל להיות דומה, כמצויין בכותרת הקטע הזה, ממש לאימון אישי. כשיש לך "מאמנת אישית" צמודה, שאיכפת לה ממך, יש סיכוי שתגיע לגבהים שלא היית מגיע אליהם לבד.

 

זו עוד סיבה שאני טוען שזוגיות היא לא מותרות, היא צורך די קיומי ובסיסי. כל מי שמונע ממני ומרווקים/ות שכמותי זוגיות, פוגע למעשה באיכות החיים שלנו (כבר כתבתי על הנושא הזה לא מעט כאן בבלוג, אבל אולי ארחיב (ו"אמחזר") שוב בהזדמנות).

 

 

1000 ש"ח מתנה למי שת/יצליח לסייע לי

אני מזכיר את המבצע של 1000 ש"ח מתנה למי שת/יצליח לעזור לי למצא בת-זוג מתאימה בתנאי שאתחתן איתה, כפוף למה שמצויין כאן.

 

 

"כל מה שאתה צריך הוא אהבה", החיפושיות, גירסה אינסטרומנטלית (מקורית):

 

 

לילה טוב וסופ"ש וחמים לכם/ן קוראי וקוראותי החביבים והחביבות.

נכתב על ידי , 21/12/2012 23:49   בקטגוריות אהבה ויחסים  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בן: 64




הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , דייטינג
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לעוד לא נשוי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על עוד לא נשוי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)