לא עדענתי כבר הרבה זמן..
אזז זה מה שהספקתי לעשות בשבוע האחרון:
יום ראשון- דיברתי ברבי ובערב הלכתי לישון אצלה. היינו קצת על המחשב היא הראתה לי את הבלוג סיפורים שלה (דרך אגבhttp://israblog.co.il/blogread.asp?blog=443915) ועוד בלוגים. אחר כך ראינו קצת טלוויזיה.
יום שני- חזרתי ב- 16:30 בערך הבייתה אכלתי ראיתי קצת טלוויזיה הררי יתקשר ושאל אם אני רוצה ללכת איתו לכהן.
אחרי בערך שעה הלכנו. היינו קצת על המחשב, דיברנו, שיחקנו פינג פונג (פעם ראשונה וזה די כיף וקל), ראינו טלוויזיה,
ובערב הוא הציעה שנבוא לישון אצלו. חזרנו לאיזה שעתיים הביתה ובאנו אליו ב-22:00. יצאנו לרחוב שלו עם עינבב פז וזיו. דיברנו קצת וחזרנו בנראה לי אחת.. ראינו טלוויזה וזהוו.
יום שלישי- היה כמובן הכי כיף בעולם. בבוקר אכלנו, עלינו למחשב, היינו על המסן, הם שיחקו במייפל סטורי, הם עשו לי שחקן ולימדו אותי לשחק(: היינו אצלו כמעט 24 שעות אבל אל רצוףף כי חזרו הביתה להתארגן לפני שבאנו אליוP:
היום- ירדתי עם טולי למרכז. ישבנו בבית קפה החדש (הלא כ"כ חדש אבל זה פעם ראשונה שלי שם). סתם דיברנו קצת והיה כיף P:
קיצ'ר היו ימים טוביםD: