מהבלוג הקודם..:
החלטתי לעדכן אחרי אממ...יומיים!!
טוב אז בקיצר החלטתי שבבלוג הזה אני לא יעדכן ביום איזה 4 פעמים ועברו כבר יומיים לא ידכנתי וקרו דברים מדהימים!!!
אז..דבר ראשון קנו לי פלא חדש =]]]]]של סוני אריקסון...הורוד הזה עם המצלמה הזאת שתקוע שם באמצע..יש אותה בפרסומות...חכו אני יחפש תמונה אולי נאי ימצא ואולי לא 0.o
וואו ואני כל כך מוצ'למת שמצאתי תמונה ענקיתתת של הפלא שלי=]

לי יש ת'ורוד =].....
יפע אה??גיבווו >>>>>>
טוב וחוץ מהפלאפון שקנו לי אתמול היום קנו לי גמתיק חדש אחרי מה שעשיתי לקודם=\\...
היה לי של אולטאר עכשיו ישלי של פוקס לא יותר יפע מהקודם אבל פסדר שיהיה...אני אשמה לא?!
טוב והיה יום מדהים היום יצאנו אני נסטיק שירלי ועוד משו (לא אוהבת להזכיר בנים) למה כי מה הם קשורים לבלוג ולחיים שלי כשיהיה לי חבר נחשוב :)
בקיצור טיילנו חזרתי עשיתי שיעורים..איזה כיף לנסטיק ולשירלי לא מביאים שיעורים בכיתה ולנו כהההההההה!!!!!!
ויש לנו מלאאאאאא ! ! ! ! ! ! ! !
ואני נשבעת לכם כל שיעור אבל כל שיעור הולך איזה שעהההההה....השיעור עובר כמו חצי מהחיים שלי ו..אני לאדעת למה אבל אני במקום לא לאהוב את כל הקטע הזה של הבצפר ושיעורים אני ממש מתלהבת חח..יעני רוצה ואוהבת וקמה בכיף=] זה מיוחד אצלי!
טוב אז גם כל הקטע הזה שנסטיק ושירלי באותה כיתה ואני ואלונה באותה כיתה ממש כיף לא דעת למה אנחנו ממש מפגרות בחטיבה!
אבל הבאסה הוא שכל אחד מסיים בשעה אחרת..=[ פעם אנחנו מוקם פעם אנחנו מאוחר סתם זין טוףף...ועוד יותר גרוע כל פעם שמורה נכנסת לכיתה או משו צריך לקום וכמו ברוסיה בקיצר! (זה מה שעושים ברוסיה נכון!?)
טוב יאללה שפכתי מה שיש יצא פוסט די ארוך ואין כח להוסיף למרות שיש עוד...אז להית' והכי חשוב.!!!
גיבווווווווו >>>>>>>