לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


הכל השתנה להיות בדיוק אותו דבר

כינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2004

ככה


לבלות חודש עם בן אדם כזה, תאב,

עם תיאבון לחיים, לאוכל, לגוף, לשיחה,

להיות אתו במטבח,

מול המחשב, במיטה,

מספֵק שפע.

 

כרגע העבודה העיקרית שלי היא בתחום הבישול*,

דליית מתכונים ונסיון להתאים אותם למה שיש בבית

אין כמו אוכל שבא עם זכרון

ועם כל המאמץ של אמא

שמבשלת הכי

אבל אחר,

לא ממנה למדתי "לנצל את הכיווניות של הבצל"

 

עד בואה המיוחל של מצלמה דיגיטלית-

ניצול הכיווניות של הבצל לצורך קיצוץ קטן-קטן.

 

מתחילים: 

בבצל.

חוצים בחתך אורכי ולא רחבי,

בפנים הבצל נראה עכשיו ככה:

מניחים כל חצי על החלק הרחב ומתחילים לפרוס.

ואחר כך  

(במציאות זה מתחיל להיות קשה לקראת השלב האחרון, לא פשוט מסמנים ובוחרים להפוך את התמונה.)

טיפ של אמא: כדי לקבל פרוסות דקות מניחים את האצבעות כך שהציפורן בכיוון החתך הרצוי, ומחליקים את הסכין על הציפורן כדי לתת לו את המהירות והכיוון ההתחלתיים. לחתך הבא פשוט מזיזים את כל היד מעט אחורה וממשיכים. (ככה גם לא פורסים את האצבעות בזמן החיתוך.)

 

* לאכול זה הדבר היחיד ברשימה שאפשר לעשות לבד.

נכתב על ידי , 30/10/2004 16:16   בקטגוריות צועד על קיבתו  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , אינטרנט , החיים כמשל
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לצבע ואור אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על צבע ואור ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)