אם הייתה לי יותר מוטיבציה בזמן האחרון, בטח הייתי עושה פוסט שכולו רק ציורים, אבל... לא מוטיבציה (כפי שבטח אפשר לומר מהפוסטים הקודמים) לא באה לביקור בזמן האחרון, וכל מה שהספקתי לסיים לפני שה"דיכאון" שלי תפס אותי היה ציור אחד, (שד"א אפילו אותו אפשר לומר שסיימתי בעצלנות, אני אחזור עליו ואשנה אותו... יום אחד...)
והנה הוא פה, השם "וורד" זו הייתה השראה מהשיר של לי היי... "וורד" (שגם תירגמתי לבלוג, אתם יכולים לבדוק ברשימות, מתחת לתמונה של יוטיוב > "שירים מתורגמים" > "וורד", ד"א הכל כתוב באנגלית!)

(וכמו תמיד, לגודל מלא לחצו פה)
ועכשיו לחפירות (אמת שזה לא יהיה חופר, אז תשארו ותקראו, אוקי? ^^)
קודם כל, אם כבר הייתם פה וקראתם עליי שאני "גיימרית בקטנה" ותהיתם לעצמכם, איזה משחקים אני משחקת, אבל התביישתם לשאול, אל דאגה! זה בכלל נכון לכתוב ככה? בכל מקרה, שיניתי את הרשימות שלי קצת. מתחת לכותרת "CAN U NOT" שמתי גם את הדברים שאני אוהבת וגם את הדברים שאני שונאת כרשימה נעה. ומיד אחרי זה יש תמונה של קונסולת פלייסטיישן 1 ובה מצוינים רוב המשחקים שאני משחקת (או שיחקתי לאחרונה) בכל הקונסולות משחקים השונות שיש לי, אני אוסיף עוד יותר מאוחר, כי זה לא קרוב לכל המשחקים שיצא לי לשחק, אבל אין לי כוח. בינתיים תסתפקו במה שכתבתי!
~*~*~
אין לי מושג אם זה אמת או לא (עוד פעם חוזרים על הקטע הזה שמזמן הפסקתי לבטוח באנשים, כמה שזה נישמע נורא, לפעמים אפילו להורים שלי אני לא לגמרי מאמינה, לכל אחד יש משהו שהם רוצים להסתיר, או לשנות קצת כדי שזה לא יפגע באף אחד אחר) אבל נגיד שכן לקחתי את זה ברצינות, למרות שאני לא בת אדם שסומכת מהר, זו בכל זאת אמא שלי שסיפרה לי את זה.
מה היא סיפרה לי? אה, שאלה טובה! היא סיפרה לי שהיא בסודיות, בזמן שהיא ביקרה בארץ, פגשה מגדת עתידות, ובקשה ממנה לקרוא בתמונות (או אין לי מושג איך קוראים לזה, קיצר היא נותנת את כל האינפורמציה בקשר אלינו ותמונה, ואז המגדת עתידות עושה את שלה) אמא שלי שלמה בטח די הרבה כי היא שאלה בקשר לכולנו, וכולל את היחסים שלה עם אבא שלי (כנראה כי לאחרונה היה להם הרבה יותר עימותים מבד"כ, שאפילו אני שמעתי את הריבים שהם תמיד מסתירים). בגלל שזה הבלוג שלי, אני מן הסתם הכי חשובה (כן, אתם יכולים להרוג אותי על זה, אבל גם אני רוצה תשומת לב, כמו כולם). אחרי זה אם מעניין אותכם השאר אתם מוזמנית לקרוא את שלהם גם.
אני: לפי מה שאמא שלי אמרה, המגדת עתידות אמרה שלי הכי קל, היא אמרה לי משהו בסגנון של "אני כבר על הסוס". הכל יבוא לי בקלות בחיים, ובלי יותר מדי מאמצים (אני חייבת לומר שזה מצחיק שזה מרגיש באמת ככה, זה נכון שלפעמים יש מכשולים, אבל אני בכל זאת תמיד מצליחה לעבור אותם דיי בקלות, למרות שאפילו אני בעצמי לא תמיד חשבתי שזה מגיע לי) היא אמרה שאני אהיה נשואה פעם אחת, ובלי גרושים (יהיה לי רק בעל אחד לתמיד חוחוחו) היא אמרה שאני יודעת איך לבחור את בן הזוג שלי, ולכן ברור שהנישואים יהיו מוצלחים. היא גם אמרה שהקריירה שלי זורחת, ותהיה מאוד מוצלחת (וזה אני כל-כך רוצה לדעת, אם זה נכון, מה היא תהיה!) ושגם עם כסף לא תהיה בכלל בעיה, אלא להפך. האמת הייתי רוצה לשאול את אמא עוד מה היא אמרה, ברור שזה רק הכללה של מה שעומד לקרות (אם זה בכלל יקרה) אבל אני רוצה לדעת אם היא אמרה עוד!
אחי הקטן (רונן - הרבה זמן קראתי לו "קניבל" XD): הדבר הראשון שאמא שלי אמרה היה "הוא אוהב בנות" התפקעתי מצחוק! הבחורצ'יק רק בן 14 וכבר הייתה לו חברה באמריקה שהיא טניסאית מצליחה (קטנה ממנו בשנה) וכבר היו לו לפחות שלוש בנות שהוא התעניין בהן, פעם אחרונה שהוא דיבר איתי הוא אמר לי "מצאתי משהי שאני מתעניין בה ואנחנו כל הזמן מדברים, היא מזה יפה, וגם לא אמריקאית, היא בריטית, הדבר האמיתי!" ואחרי זה כששאלתי אותו מה הוא כל הזמן רודף אחרי בנות הוא ענה ש"משעמם לו והוא רוצה חברה" וזה מאיפה באים בנים שכל הבנות רוצות ושהם אידיוטים מוחלטים. (ואני מקווה שהוא לא יהפוך להיות כזה) המגדת עתידות אמרה שהוא שאפתני (במושג הטוב של המילה) ולוקח סיכונים (גם במושג הלא ממש טוב של המילה) לכן, צריך לדאוג לו מאוד ולצפות כל צעד שלו כל עוד הוא בגיל ההתבגרות. (כדי להמנע מהדברים הפחות נעימים שיכולים לקרות למישהו שהוא שאפתן ולוקח סיכונים). היא גם אמרה שהוא בטוח יהיה מה שהוא שואף להיות, וכמו לי יהיה לו מזל עם כסף וקריירה. אבל, הוא יהיה נשוי יותר מפעם אחת (בגלל שהוא כל כך אוהב בנות), המגדת עתידות אמרה, לפחות פעמיים! לפחות!! שתבינו!! XDD אה! היא גם אמרה שהוא יהיה מאוד פופולארי עם הבנות (player >_>) חחח. עוד היא אמרה שהוא ילד מאוד חכם ומוכשר.
אחי הגדול (שחר): אני אכתוב עליו ממש בקיצור. למרות שגם לו מובטח עתיד מוצלח, זה יגיע לו הרבה יותר קשה, והוא יצטרך להתאמץ הרבה יותר מהאחרים. אבל הכל יהיה טוב בסופו של דבר. גם הוא יהיה נשוי רק פעם אחת, ולפי מה שהמגדת עתידות אמרה, יש סיכוי מאוד טוב שהוא יציע לחברה שלו הצעת נישויים בקרוב, ושמן הסתם, חתונה תעקוב ישר אחרי. היא אמרה שזה יהיה בסוף שנה הבאה (סוף 2014 או תחילת 2015, אני אכתוב את זה איפשהו וניראה אם זה באמת קורה! זה כל כך מרתק! xD) ונידמה לי שזה הכל, היא גם אמרה כל מיני דברים בקשר לאיך שהוא מתנהג, אבל זה פחות חשוב, אבל אני כן אומר שמה שהיא אמרה הוא דיי מדויק!
אחותי הגדולה (ספיר): אני לא אפרט. האמת שאחותי היא קצת... בעייתית, אחי הקטן היחיד שלא לגמרי יודע מה הולך איתה. אין לה עתיד זוהר, אבל גם לא יהיו שום אסונות (זה הכי חשוב) חשוב שהיא תמצא מישהו שבאמת אוהב אותה ושהיא יכולה לשמוח עליו. היא יותר פירטה בקשר לדברים שהיא רואה על אחותי עכשיו, ושוב, היא הייתה מדוייקת והכל היה נכון.
ההורים שלי: איתם הכל טוב, למרות שהם רבים הרבה הקשר בינהם הוא בילתי שביר וחזק. יהיה להם עתיד בהיר גם בהמשך. והם צריכים ללכת על הבית שהם מתכננים לקנות.
וזה הכל, אני חושבת שהיה עוד משהו שרציתי לכתוב עליו אבל אני לא זוכרת מה זה... אז... too bad
addio
-DANI 