אחרי תשע בבוקר.
ערב הזוי לגמרי עבר עלי...
אולי כדאי לציין שאני(עדיין) די שיכור.
אז ככה:
עבדתי לבד היום....עד אחת עשרה בערך היה רגוע מאוד...אפילו משעמם. בסביבות אחת עשרה החבר'ה שלי הגיעו... חבורה של לקוחות קבועים שהפכו לחברים ומזה חודש אני מבלה איתם גם מחוץ לעבודה. שני התחביבים העיקריים שלהם אצלי בפאב: לצבור חשבון של כמה מאות יורו, ולשכר אותי לגמרי.
קצת על האנשים:
סידוני: הג'ינג'ית הגבוהה מהפוסט הקודם פרד: חייכן ומתולתל שנהנה מקרבות האבקות איתי על השטיחים של הפאב, בדיחות ציניות שאנשים לפעמים לא מבינים, ןקיבולת אלכוהול שעד היום רק אני הצלחתי להביס.יש לו נטיה לנסות לנשק אותי כשהוא שיכור, והיום הוא הצליח בפעם השניה. קלר:שמנמנה עם זוג השדיים הכי גדול שראיתי בחיי, ביישנית וכנה מאוד. ססיל:אחותה הקטנה של קלר, בלונדינית קטנטונת ותוססת שרוקדת כל הזמן, והופכת לקולנית ומעט טורדנית אחרי כמה כוסות(גם היא בעלת זוג שדיים מרשים, כנראה גנטי). ג'ול:פאנקיסט גבוה עם מוהוק, פירסינג בכל מקום ומלא קעקועים, בחור עדין נפש למרות המראה המאיים, כותב שירה ולומד שפות מוזרות.יזיז של קלר ובעל קיבולת אלכוהול עצומה.
הם התיישבו על הבר והורדנו שני מטר טקילה, מטר אבסינט, שלושה סיבובים של קוקטיילים, שני ליטר בירה לנפש ושלושה בקבוקי יין(כן...המיקס שעושה טוב).
הפאב החל להתמלא ולמרבה פליאתי למרות הכאבים מאתמול וכמות האלכוהול בדם השירות היה ללא דופי...
בשלב מסויים של הערב הגעתי למצב הבא, ותדמיינו טוב טוב את התמונה:
על הבר: אני, סידוני וססיל, רוקדים כאילו אין מחר לפליאת הלקוחות שהסתכלו עלינו בעיניים עגולות והרבה פחות שיכורות משלנו. אחר כך: טורניר האבקות כללי על השטיח הגדול(ניצחתי והרווחתי עוד שוט) בסוף: כולנו מעולפים על הספה, ססיל נוחרת עם הראש על הברך שלי, סידוני בצד אחד ופרד בצד שני.
פתאום סידוני זורקת: יאללה אולי תתנשקו כמו בפעם שעברה...זה כל כך עשה לי את זה.. ופתאום הוא מנשק אותי(שוב)ואני לא מתנגד, וזה לא נורא בכלל. אחר כך הוא מנשק אותה, ואחר כך היא מנשקת אותי. ככה זה....ערב בין חברים שיכורים.
השארתי את הבלגן למחר וליויתי אותם למונית....וצלעתי לי הביתה.
ומחר סוף שבוע....
לילה טוב
אדם.