לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

HOO... FREAK


ממצבב זה אני טוב.. אני חושבב..


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2008    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

5/2008

החיים זה לא שחור על גבי לבן זה הרבה יותר מורכב


לפני שאני יכתוב משהו אני רוצה להדגיש מי שחושב שפוסט הזה הוא בשביל צומי או כל דבר אחר מוזמן להזיז את העכבר לכיון האיקס וללחוץ עליו
אז ככה נתחיל מזה שלפני שהגענו לארץ באנו ממקום ברוסיה שבוא דלפה קרינה מהכור האטומי (צ'רנובול) זה לא קשוא אבל התוצאה של הדליפה הייתה כל הערים שליד נדבקו במומים למינהם סבתא שלי וסבתא רבה נדבקו במום כתוצאה מזה שניהן קיבלו סרטן (מחלה סופנית למי שלא מכיר).
נתקדם כמה שנים הגנו לתאריך 20/4/94 (יומים לפני שנולדתי) בתאריך הזה סבתא רבה שלי מתה וכיאילו תערו לכם איזה מבאס זה למישהו נולד וכולם באבל!!!
טוב, מגיעים לשנת 2000 באותו זמן אחי התחיל להשתמש בסמים ואח השני נגרר
כתוצאה מזה הם קיבלו סרטן (לא יודע אם זה עצוב או שמח כי בסך הכל הם קיבלו את העונש שמגיע להם) כדי שתיכסנו לאוירה אין לי אבא הוא מת טיפה אחרי שנולדתי ואחי הבכור היה כמו אבא בשבילי וזה כאילו איבדתי לא אח אלה אבא זאת אומרת כל הזמן שהוא היה צריך כסף לסמים הוא הרביץ לי ולאמא שלי כדי שניתן לא וכל הזמן זה נגמר במשטרה (לא לדאוג זה קרה לפני 8 שנים).
התקדמו לשנת 2004 שם מתו 3 אנשים יקרים נורא: סתבא שלי (מסרטן) חבר שלי שרון שהוא בעצם כמו אח (מסרטן) וחבר שלי שניר (סרטן!!!)
כשסבתא שלי מתה הוא התקדם עלה עם הסמים התחיל לגנוב מהאנשים אחרים בעקבות מות הסבתא שלנו (לא יודע מה שייך אבל זה השפיע עליו).
התקדמנו ל 2008 השנה שלנו בתחילת שנה אמא שלי הודיעה לי הודעה נורא מוזרה בעקבות הדליפה בכור (זוכרים צ'רנובול) יש לה גידול סרטני אני בא לעצמי WTF? איך הגיוני? היא באה לי במטרה להרגיע אותי זה לא ממש סרטן זה גידול!
כולם יודעים שזה בולשיט סרטן גידול אותו חרא.
הגענו להיום ודיברתי עם חברר יקר (דייב) והוא אמר לי שכדי לפרוק את זה אז כדי לכתוב בבלוג אז טוב אחרי הפוסט הזה כל אחד יכיר אותי יותר טוב אני חושב!
נכתב על ידי , 4/5/2008 22:22  
31 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בן: 30

ICQ: 467411942 




1,334
הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל@T^I^M^I^@ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על @T^I^M^I^@ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)