לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


המקרה השתוקק לקרות

Avatarכינוי: 

בת: 30



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2013

אדיג׳


פסטיבל הדיג׳רידו 2013. אמצע המדבר, שומקום שהוא כלמקום, צחיחות שמפתיעה בצבעוניותה ובגווניה. המדבר מארח נהדר. האנשים כאן הם ערב רב שלעת ערב רוקדים כמו כת של פסיכים ועושים הרבה שמח. משפחות, עירום, חיוכים, הפרצופים צבועים, אבל הכי אמיתיים שאפשר. יש כאן גם פוזה משחק וטרנדיות הזויה עם טעם לוואי קצת מר ובורגני ממורמר על השפתיים, אבל צריך לדעת פשוט ממה לא לאכול כששוהים כאן. אווירה קסומה ומכושפת. חוץ מעניין השמירות המייגע אני עושה כאן חיים. לא ליטרלי כמובן, הסכרים שלי עומדים איתנים, לא נסדקים. 

וזה שוב אני והוא ונוף עם ריח משגע ובכלל אני חייבת לו הרבה כי בזכותו אני כאן. אבל אני לא עושה מזה עניין, אני אפגוש את המישהו שיהיה מותאם לנסיבות חיי שלי בבוא הזמן.

ההיפים התעוררו ועמם גם השמש, על כן הפוסט הנל מגיע לסיומו. התחושות שלי כרגע הן שלווה, תסכול, שיגעון ושמחה. העיקר שעברה רגרסיית היומולדת הקבועה שלי.

ב׳ זה אוהל,

גל

נכתב על ידי , 6/9/2013 05:57  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , פילוסופיית חיים , שירה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאפיניטי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אפיניטי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)