אז המדריך לצביעה (אני מהירה או מה? *גבות*)
אני רוצה להבהיר משהו לפני המדריך עצמו, זה מדריך לסגנון הצביעה שלי, יכול להיות שיש (ויש) עוד הרבה סגנונות צביעה, אני לא פוסלת שום סגנון, זו הדרך בה אני צובעת וכך נוח לי (:
כמה הערות לגבי צבעי עפרונות-
- יש המון צבעי עפרונות, המון חברות וכו', אני חושבת שכל צבע עיפרון יכול לעשות את המלאכה כמו שצריך, זה תלוי בעד כמה מתאמנים.
- לא ביום אחד נהפוך לציירים מעולים כמו שלא ביום אחד נדע איך לצבוע יפה, אני מתאמנת על הצביעה הזו למעלה משנה ויש לי עוד לאן להשתפר ולעולם לא אהיה מספיק מרוצה מעצמי, זה טבע החיים.
- עפרונות צביעה לא אמורים להיות יותר מידי מחודדים, תמונה תסביר למה אני מתכוונת:

נתחיל-
קודם כל, הציור עצמו. אני ציירתי ישר עם עט, כמובן שעדיף קודם לצייר סקיצה ורק אז לעשות לזה ליין עם עט או משהו (:
(כך הציור שלכם לא יצא עקום כמו שלי)

עכשיו אני אתחיל בשכבת הצבע הראשונה של העור, צבעתי קודם כל את העור בצבע אחיד, ואחר מכן התחלתי להדגיש את המקומות שאמורים להיות מעט יותר "חשוכים" (למשל הצוואר, מתחת לשיער, צדדי הפרצוף)

עכשיו שכבת הצבע הנוספת, אני אצבע את המקומות שמוצללים יותר (חשוכים יותר) בצבע כתום, לא צריך להגזים עם הצבע, שכבה עדינה תספיק).
ואז אני אמשיך לעוד שכבת צבע בצבע וורוד, מעט סומק ועל השפתיים כדי להלביט אותם יותר.

ועכשיו אצבע את העיניים, הדבר הכי חשוב כשצובעים את העיניים הוא פס\עיגול האור, כדי שלא נקבל מבט דרמטי או קריפי בהגזמה.
בעקרון על זה מבוססת טכניקת הצביעה באנימה\מנגה.
את העיניים בציור אני אצבע בכחול (איך לא? >_>).

ארצה עכשיו להתחיל לצבוע את השיער, אלו הגוונים בהם אני הולכת להשתמש (חום-כהה, חום-אדום-ורוד, חום-צהוב ואפור).

נתחיל מגוון החום-ככה, נצבע בפסים מהחלק הגבוהה (יעני השורשים) ומהחלק הנמוך (הקצוות).

עכשיו אוסיף את שארית הגוונים, באותה צורה.

אצבע את האקססוריז
קירוב של הפנינים: 
ו... זהו ^_^
אני קיבלתי את התוצאה הזו-

מה איתכם?(:
אשמח לשמוע הערות\תגובות וכולי D: