לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים



Avatarכינוי:  הדושי

בת: 28



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2011    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

4/2011

מכתב הערצה #1


*הערת המחברת: במשך תקופה די ארוכה הייתי דלוקה על מישהו, זה מוזכר בבלוג מספר פעמים. בכל מקרה מדובר על אותו האיש והתקופה בה זה נכתב היא בערך מתי שהקראש הזה התחיל. והוא שרד עד לפני חודש בערך אז... כן הייתי טיפשה ומאהבת. תהנו?


נכתב ב16.5.2010

"מה שלומך" זו כביכול שאלה פשוטה, קלה ואולטימטיבית. אבל לא בשבילך. אתה אוהב לנתח, לבדוק, פילוסופיה-פסיכולוגיה משהו. ואולי זה יתרון והוכחה שיש לך גם שכל בריא. 

אתה מסוג האנשים שפשוט בא לי, בא לי לדבר, להיות, לאהוב אותם. יש בך ייחוד אתה מושך אליך, אתה איזון של הטוב והרע.

ואתה יותר מזה, מעצמך, אתה קסום ומיוחד. אתה לא תרחם אתה תגיד "קומי, תנסי שוב" אתה תהיה מורה לחיים והחיים רק ישתפרו מיום ליום. 

לא יהיה לך קשה להצליח כי אתה שובה את לב כל מי שקיים ומי שסולד ממך סתם מקנא. אני חושבת שככל שהימים עוברים אתה מחכים. ואולי אלו מילים כבדות אבל אתה חכם ואמיתי מאוד, אתה מקשיב אבל יודע מתי להביע את דעתך בצורה הכי פשוטה וחזקה. יש בך יותר ממה שאתה מראה אתה מסתורי ויקח לי זמן לחדור בין הקליפות ולהבין מי אתה בדיוק, ואולי כבר הצלחתי שזיהיתי את כל התכונות האלה אצלך, הרי כדי להבין כל-כך הרבה על בן אדם צריך להכיר אותו.


בדיעבד עכשיו אני יודעת כמה תמימה הייתי ונשארתי. 

אני לא לוקחת אף מילה שאמרתי על אותו בנאדם בחזרה, בכל זאת יש בו מכל התכונות האלה והוא באמת בנאדם שאני אוהבת להיות בחברתו.

אבל, למדתי הרבה עליו מאז, למדתי שהוא לא כל יכול ולא מיוחד ושהוא בסך הכל עוד בן-אדם. ובעשרת החודשים האחרונים, שהייתי בהם די דלוקה עליו, הם לא היו סתם. הייתי צריכה איזשהו חומר כימי שיפוצץ לי את המוח והשתמשתי בזה. זה גם נחמד שיש על מי לחלום ביום ובלילה (בעיקר בלילה).

אז עד החפירה הבאה והמטומטמת שלי, להת' ולילה טוב

נכתב על ידי הדושי , 10/4/2011 00:54  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




15,038
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , פילוסופיית חיים , החנונים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להדושי אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הדושי ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)