היום הראיתי לג'ינג'י את השמלה המפורסמת שמשגעת את האינטרנט ולא ממש נפלתי מהכיסא כשהתברר שהוא רואה שחור כחול בעוד שאני רואה לבן זהב.
ומה שהכי מרגיז זה שהוא זה שצודק, כי זה באמת הצבע האמיתי של השמלה, אבל אני מתנחמת בכך שאני ועוד 75% מהאנשים שראו את השמלה המפורסמת בטוחים שהיא בצבעים זהב ולבן.
העניין ממש מטריד, לא כי אכפת לי מהשמלה הדי מכוערת הזו אלא כי זה אומר שאנחנו לא באמת רואים אותו דבר, מה שמסביר המון מריבות וחילוקי דעות ביני לבינו ובין בני אדם בכלל.

חוץ מזה סיימתי אתמול את הספר בעלת הבית של נועה ידלין ואם כי אני מודה שבהתחלה היא לי קצת קשה להיכנס לספר הרי שאחרי הפרק הראשון נדלקתי ולא הנחתי אותו מידי עד שסיימתי אותו. ספר מעניין וכתוב בצורה מיוחדת ומרתקת שמעלה נקודות למחשבה על היחסים במשפחות ועל הקשר בין הורים לילדים בכלל ואימהות בפרט.
אתמול הייתה לנו למזלנו קבוצה של פו"פ שבאה לבקר אצלנו. למזלנו כי היה יום די חלש והם הצילו לנו אותו אבל אלוהים אדירים, איזה נודניקים...
פתאום הבנתי למה הם לא נשואים, עד שהם מחליטים משהו... מתלבטים דקות ארוכות על חצי ק"ג דבש, אם כל כך קשה להם להחליט על סוג דבש אז על חתונה הם בטח יתלבטו כל החיים.

לוקה שלנו נפצעה באוזן, זה לא כאב לה כי זה היה רק בקצה האוזן אבל ירד המון דם... היה מפחיד ומדאיג מאוד. מזל שעד הבוקר הדימום פסק והכל בסדר.
אנחנו מתפללים שלא ירד גשם בפורים ושנוכל לעשות פעילות עם ילדים כי פברואר היה ממש על הפנים, אז חג שמח לכולם ואביב בהיר ופורח לנו!