לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


כמה מילים על עצמי: ויקטוריה. תל אביבית, בת 28. חולמת ונושמת אופנה ומדיה, מנהלת בלוג אופנה אוטוביוגרפי תוסס. ניתן לגלוש לבלוג ישירות: www.thesecrets.co.il

Avatarכינוי:  הסודות של ויקטוריה

בת: 37



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


12/2009

The double denim (for 30 shekels) look- נחשו מי שוב הגיעה לבקר... סיסטר!


שיחה עם פשושן בשבוע שעבר:

"היי,לפני שאני מתחילה לעשות שיעורים רציתי להגיד שאתה יצור נפלא, חמסה חמסה עליך, מה זה שמחה שהיה לנו את מה שהיה לנו ושיש לנו את מה שיש לנו".

*שורקת לעצמי איזה שאנסון מקורי פרי יצירתי, משועממת* -> *מחפשת טופי תות בשקית שלצדי, ואז נזכרת שזה טופי בלאי- העטיפות צבעוניות ומפתות אבל הבפנוכו הוא תמיד אותו בפנוכו של משהו פירותי לא מובחן אך כן רדיואקטיבי* -> זמזום -> *פוזלת אל ההודעה בנונשלנטיות* (ברור שבנונשלנטיות. הרי מאז גיל 4, אותם ימים עליזים שבהם הייתי גמד גינה בעל שתי קוקיות וגבה אחת, סבתא שלי נאמה לי ברוב אוֹבַּמיוּת על זה שאסור לאהוב גברים יותר מדי כי זה "מרעיל אותם". שמעתם נכון, "מרעיל אותם" (!) ו"משחיר את הנשמות שלהם" (!!!), לא פחות ולא יותר. אז אין אופציה אחרת מלבד נונשלטיות, לפחות לא על הנייר. אבל כשסבתא לא מסתכלת... breaks loose (=הפיכה לסמרטוט רצפה מרייר) all hell )


":) זהו פריז. אני חוזר לארץ בחודש הבא".

 "מההה! חוזר לישראל לתמיד (עם מלעיל, כמובן, בהטעמה של ילדים)?

"כן"


*מתחילה להשתנק בליידיוּת. או אה, her toffee elegance.*"


(קריאה של הקטע הזה הביאה אותי למסקנה שצריך להכניס אותי לוויקיפדיה תחת הערך "וידויים של מוח מסוכן"- סרט משנת 2000 וגם קשקוש בלבוש מהלך מאז 26.06.1987, בעל 67 פרסונות מסוכסכות שמאוחסנות בתוך גוף אחד. אכן. יום אבל להוריי. )


למקרה שמעילי המרשמלו של המילים שלי לא היו מחממים מספיק, אני מאד אוהבת את פשושן ותומכת בו לחלוטין ואם עוד הוא עושה מה שעושה לו טוב- אני מוחאת כפיים. זו אמירה שבטח תתקבל בציניות- כי הפלא ופלא, הוא קיבל החלטה שהיא במקרה ממש אבל מ-מ-ש בחזקת 6 לרוחי, אז מה החוכמה הגדולה? ובכן, הייתי נותנת לפשושן רוח גבית ועושה לו "פוּוּוּ" עד קבלת סחרחורת גם אם הוא היה דבק בתכנון המקורי ומחליט בסופו של דבר ללמוד מנע"ס בסטייטס (רציתי להתנסות בז'רגון מגניב רגע, עמכם הסליחה על התוצר הפתטי ). אז פשושן, אני יודעת שאתה קורא את זה... ברוך השב, ברוך החוזר לאדמת הקודש, עזובותך אמריקה, עזוב אותך צרפת, פה יש משהו משהו של פלאפל.


מוצאת חן בעיניי המחשבה שתהיה קרוב, והפעם זה יהיה "קרוב" שגרתי. רגוע. נעים כמו סוודר קשמיר (אה נכון, טוב שנזכרתי! אמור להסתתר פה בלוג אופנה). our story unfolded בצורה די מוזרה, האפילוג שלנו הוא בעצם קומפוזיציה אצל אחרים. אבל זה מרגש אותי- עשיית הפרסה הזו, החזרה לבסיס, לפשוט. קרוב.

 

הפעם זה לא יהיה כמו ה"קרוב" שהיה לנו בהיכרות המקוונת הארוכה שלנו לפני שהוא עזב שהיה סוג מאד מאה 21-י של "קרוב". תקופה נפלאה שאחראית לקורט קוביין, לקוקה וקולה ולאפשרות להיות חשוף לחלוטין מול מסך קר של מחשב. הקרוב הזה גם לא יהיה כמו ה"קרוב" שהיה לנו בפריז, מה שבעצם היה דייט שני שנמשך כמה שבועות. אותו "קרוב" שבמהלכו הוא החזיק לי את הראש והשקה אותי בסירופ לשיעול ממש לפני שהוא נסע לעבודה, יוצא למדרכות פריז הקפואות, ממש לפני שאני יוצאת... אויש, על מי אני עובדת? יוצאת חזרה לעולם החלומות, עולם שכולו כמויות סיטונאיות של דקסמול סינוס. אז הנה נפתח לו הפרק השלישי בסאגה שלנו, והדבר היחידי שאני יודעת הוא שאני לא יודעת שום דבר ושגם אין לי צורך לדעת. אני פשוט שמחה שפשושן יהיה כאן, פה באיזור, באיזור חיוג +972.

 

עם קשר או בלי קשר, בזמן האחרון יוצא לי להתלבש בעיקר בצורה רומנטית- עם חצאיות הדוקות, צבעים חמים ושמלות צמודות. לרגל הפוסט הזוגי בנושא different takes של ג'ינס בשווי 30 שקלים, לא חרגתי ממנהגי:



(מדובר ב-2 תמונות שונות, נשבעת בכל היקר לי! )



אז מה אני לובשת?


שמלת קוקטייל מדנים שגורמת לי להרגיש כמו מיליון דולר- 30 ש"ח, תחנה מרכזית.

קרדיגן עם הדפס אפור- no name, עלה 79 ש"ח בשוקינג סייל האחרון בעזריאלי.

גרביונים אפורים- של לייף, מהסופר פארם, 30 ש"ח בחורף הקודם.

שרשראות זהב- אוסף משפחתי, אחת מהן נמנית בין התכשיטים האהובים עליי- מדובר ב-locket בצורת לב (אני אשים בפנים תמונה של בובו), עם חריטה עדינה עדינה של פרחים.

אוקספורדים חומים כהים כהים של nil, נקנו לפני שנתיים ב150 ש"ח ע"י אחותי, מלוות בהסבר ש"אין אין אין, זה הדבר החם הבא". ואחותי תמיד צודקת.




סה"כ-

289 ש"ח



והנה סיסטר המתוקה שהצטלמה שוב, לא שהייתה לה ברירה עם איך שקיבלתם אותם יפה בפעם הקודמת. הפעם היא מציגה את הג'ינס הכי אעעעההה-יואו-אני-מתה-פה-איזו-מציאה! שיש לנו בארון.






אז מה היא לובשת?


ג'קט אדום מh&m- עלה 15 יורו בסייל.

סקיני ג'ינס כהה שמגדיר מחדש מה זה סקיני ג'ינס ובאמת מתכוון לזה- 30 ש"ח (!!!) בקומה האחרונה בתחנה מרכזית.

גופיה לבנה- 25 ש"ח באלנבי.

עגילי "ג'ני מהבלוק" כמו שאני נוהגת לקרוא להם וטבעת כסופה מ"דיווה", 19.90 לפריט.

סניקרסים בכחול נייבי מh&m- בתרגום למטבע שלנו, משהו כמו 50 ש"ח.

כובע לבן- 10 ש"ח בתחנה המרכזית.




סה"כ-

229.80 ש"ח

נכתב על ידי הסודות של ויקטוריה , 11/12/2009 12:39   בקטגוריות 200-300 ש"ח, אופנה, specials, שמלות, ג'ינסים, נעליים שטוחות זה לא סוף העולם, סבתא שלי היא דיווה, רומנטי, תכשיטים, תמונות, נראה לי שהתחרבשו לי הצבעים, אחחח, אני שונאת לעבוד על הלפטופ של שגיב, מציאות, משהו שעשוי מג'ינס, נוסטלגיה זו לא מילה גסה, סניקרסים לשלטון!  
192 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אורחת ב-23/12/2009 19:54



1,263,111
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , אופנה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להסודות של ויקטוריה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הסודות של ויקטוריה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)