לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


כמה מילים על עצמי: ויקטוריה. תל אביבית, בת 28. חולמת ונושמת אופנה ומדיה, מנהלת בלוג אופנה אוטוביוגרפי תוסס. ניתן לגלוש לבלוג ישירות: www.thesecrets.co.il

Avatarכינוי:  הסודות של ויקטוריה

בת: 37



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


קטעים בקטגוריה: , ! ! !. לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

עושים כבוד לתל אביב (ולי) ב-VOGUE הגרמני


"תל אביב היא מטרופולין תרבותית וכלכלית מבוססת, כמו גם זירה עולה של סגנון אישי שבה תרבויות ודתות שונות מצטלבות. מה שנוצר הוא מפגש מסקרן!
שירות צבאי של שנתיים הוא חובה מתוקף חוק לצעירות ישראליות ולכן אין פלא שהן משתוקקות לגלות הרפתקנות אופנתית.
סגנון רחוב מרתק זה וחיי הלילה עושים את שלהם- הים התיכון הישראלי מושך אליו dj-ים מפורסמים וצלמים כמו איבן רודיק מהפייסהאנטר.

צבעוני, נשי וחסר דאגות הוא המראה של העיר הזו, שפירוש שמה הוא "גבעה של אביב"".

זה מה שה-google translate הצליח לחלץ מהקטע הגרמני הבא, שמפרגן לרחובותיה העליזים של תל אביב ומגדיר אותה כבירה אופנתית.
לסיום, מופיעים קישורים לעמוד הלוקבוק שלי ולעמוד שמרכז את כלל המשתמשים הישראליים בלוקבוק.




לחצו עלי כדי לצפות בעמוד הזה ב-VOGUE
.de

לחצו עלי כדי להגיע לעמוד קהילות בווג- תל אביב אהובתי, קופנהאגן, פריז ולוס אנג'לס מצוינות יחדיו, בנשימה אחת!


ותמונה שלי שנבחרה כ'שגרירה':




יואו, זה כל כך מרגש שנותרתי בלי מילים. הצירוף בין הפנים שלי לבין הלוגו האלמותי הזה הוא פשוט סוריאליסטי, דבר שאפילו לא עלה בדמיונות הפרועים ביותר שלי כי הוא נראה חצוף מדי. I'm humbled, כל מה שיש לי להציע הם רק הסמקות וחיוכים מרוחים מאוזן לאוזן... תרשמו את היום ואת השעה ביומנים שלכם, הפגישות ביני לבין שתיקה נדירות מאד וראויות לציון. 

בהזדמנות זו, אני רוצה לציין פז"מולדת של 5 חודשי פעילות ולתקוע כאן יתד. רק מילה אחת מתאימה לציון המאורע והמילה הזו היא: תודה. תודה לכולכם ולכולכן על זה שאתם מוצאים את בלוגי כשווה הקלקה, מתעניינים בחיי הפעוטים ובמה שלבשתי בזמן שהם חלפו על פני העיניים. תודה על זה שבאתם, תודה על זה שנשארתם, תודה על זה שתמכתם ופידבקתם לאורך הדרך- הצעתם שיפורים, תרמתם מדעתכם ותמיד פינקתם אותי במילים טובות, באהבה גדולה וחיממתם לי את הלב. תודה!


נכתב על ידי הסודות של ויקטוריה , 21/10/2009 17:02   בקטגוריות שמלות, תל אביב אהובתי, אופנה, חדשות טובות, כן כן, גם התמונה הזו צולמה במצלמה הדרעקית הישנה, רבאק, למה השיער שלי נראה ככה?, אינטרנט, אופטימי, מגפיים, מאיפה הרוח הזאת באה לי פתאום?, פאקינג איי, אני כל כך מתרגשת! זה הווג! הווג!, הייתי חייבת להרים ידיים, חייבת? ררר, אוף, יש לי כל כך הרבה מאמרים לקרוא עכשיו, מבוא לזה, מבוא להוא- הכל נשמע אותו הדבר!, ווהו!  
170 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Chemical_Burn ב-31/10/2009 18:52
 



1,263,111
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , אופנה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להסודות של ויקטוריה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הסודות של ויקטוריה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)