היי חבר'ה!!
טוב בלי הרבה דיבורים נתחיל במדריך החדש שהבטחתי להעלות, מדריך לתפוח נגוס,
את הרעיון למדריך נתנה לי קרן, אז תודה קרן!
למדריך:
קחו כדור בצבע אדום
שטחו אותו, לא דק מדי
*כאן חסרה לי תמונה* קחו כדור בצבע צהוב בהיר והניחו על האדום המשוטח
עטפו את הכדור הצהוב באדום המשוטח וכדררו
תנו לכדור צורה של תפוח ע"י כדרור של צד אחד על משטח העבודה
נקבו חור בחלק העליון של התפוח
הכניסו את התפוח למקפיא ל-5 דקות.
לאחר שהוצאתם אותו, קחו חותכן בצורת לב
ובעזרת החלק המעוגל של החותכן, חתכו מצד התפוח חתיכה
קחו קיסם וצרו טקסטורה של קווים לאורך השטח הצהוב
שטחו חתיכה קטנה של ירוק וצרו פסים של עלה בעזרת סכין
חברו את העלה לחתיכה קטנה בצורת גבעול בצבע חום
הכניסו את הגבעול לחור שבחלק העליון של התפוח
וזהו, התפוח שלנו מוכן :).
ככה זה נראה לאחר אפייה ולכה
אני מקווה שאהבתם :]
בבקשה תגיבו, כי השקעתי המוווון...
שיהיה לכם חג שמח,
♥ דנה ♥