טוב אז ככה,אני מפסיק לעלות פוסטים ישנים,הטרחה של החיפוש אחרי פוסט מתאים לא שווה את התוצאה אם כל כך מעט קוראים אותו וכמעט אף אחד לא מגיב אליהם וזה לא בא ממקום של תלונה או קיטור,
אני יכול להבין את זה,אין לי טענה לאף אחד חלילה
כולם עסוקים במציאת בית חדש ,בגיבויים ובהעלאת החומרים לבלוג החדש שלהם
ולמי נשאר ראש וחשק לישרא ? שהיום נראה כמו העיר דרזדן אחרי הפצצת בעלות הברית,חריבה ונטושה.
אבל שתדעו שרוחשת פעילות למען לפחות דחיית מועד הסגירה של ישרא בעוד יומיים,לחודש נוסף.הפעילות מתרחשת בפייסבוק ונושאת פירות גם אם התשובות שמקבלים הם לא סופיות.
עלה רעיון לעשות אינתיפאדה קטנה לנענע,לשלוח מיילים בו אנחנו מבקשים לדחות לאלתר את מועד הסגירה וגו'אבל הקטע המצחיק/עצוב בכל הסיפור הזה שלנענע אין כתובת מייל ולא ברור לאן לשלוח , האם לשלוח לאתר של ערוץ 10 שיקבלו את המייל וזה יעשה הד כלשהו? אי אפשר לדעת.בשורה התחתונה לדעתי בלבד,ישרא לא יסגר בעוד יומיים ויהיה אפשר להכנס לקרוא ולכתוב.
אבל זו לא המטרה של המיזם שאני לא שותף פעיל בו,רק משיא עצות ומביע דעה,המטרה לממש את ההבטחה של ראשי נענע מ2015 למריאט ואלי כדי לקבל את התכנים והפלטפורמה ולהעביר לשרת אחר ולבנות אתר חדש שיהיה דמוי ישרא.ברור שכל זה קורה מעט מאוחר מידי וגם הולך לאט מידי אבל זה מה שיש.
אתמול אחרי שנה של שתיקה הגיב אלי שדות,דווקא לפוסט יום ההולדת אותו כתבתי בנובמבר,כי רצה לברכני,עברנו הרבה בשנים שהיינו כאן,למדתי ממנו על קבלה ונתינה,על אהבה וcare ואלה אינן מילים ריקות מהפה החוצה,הפכנו חברים ונפגשנו לפחות פעמיים כשהוא בא לארץ ואני שמח שבריאותו מאפשרת לו לכתוב לי ולספר שמצער אותו שישרא שהיה לנו בית עומד להסגר, שגיבה את בלוגו הקסום על הפוסטים המצויינים שבו וכשיהיה לו מקום החדש בו ימשיך לכתוב ,יעדכנני.
החזרה של שדות דווקא בימי פומפי האחרונים של ישרא ,היא אות וסימן שניסים קורים מצד אחד מצד שני אדם מציאותי אני ומבין שהתפקיד שמילא ישרא בשנים האחרונות עומד להסתיים גם אם זה לא יקרה מחרתיים,זה יקרה בתאריך אחר.
אני כותב כאן כ15 שנה ואני מהרהר ביני לביני אם אני צריך לסכם את התקופה ולומר תודה לכל האנשים הנפלאים והיקרים כל כך שהכרתי כאן בסגנון עדת הנפרדים,או לדלג ברגל קלה לבלוג השומם שממתין לי בסבלנות רבה בוורדפרס, אין לי תשובה לזה חברים יקרים,הורים,קהל נכבד, אין לי תשובה,אני לא אוהב את אווירת הפרידה ששורה כאן אבל אני בהחלט יכול להבין אותה,מה שבטוח סיכומים סטאטיסטים יעשו ויפורסמו
הנה הכתובת החדשה שלי בוורדפרס,כל החומרים גם הפוסט מהיום נמצא שם,למרות שאין לי עדיין מושג אפילו איך מגיבים שם:-)
קבלו לסיום את הוידיאו של זהר ארגוב ,גם הוא תלש יום ועוד יום מהלוח דף