לא תיכננתי לכתוב דווקא את הסיפור הזה, אבל זה קטע קטן שעלה לי אתמול כשהייתי במקלחת.
גם הרבה מאוד זמן לא כתבתי עליה שום דבר, הינו במין סוג כזה של ריב שעדין לא נפתר.
אבל בו בעת הגשמתי לה משאלה שפעם היא נורא רצתה, ואני לבסוף וויתרתי על הרעיון, והיא כעסה עליי.
אורך הסיפור: שני עמודים בקושי.
אני רוצה גם להעמיד מולה את הצד טוב, כלומר אני רוצה לעשות מין ניסוי כזה ולראות איל היא מתמודדת מול הצד הטוב שלה. לשים מולה מראה ולבחון איך תתנהג כאשר הצד הטוב שלה כיביכול יעמוד מולה.
זה בהחלט יהיה מעניין.
טוב לסיפור:
THE VAMPIRE
היא הייתה בחוץ, בדיוק הייתה עסוקה במשהו כשלפתע מישהו התגנב מאחוריה, לפת אותה בעזרת שתי ידיו, היטה את ראשה לצד, לפני שזאת בכלל הספיקה לעשות משהו, פתח את פיו לרווחה, שלף את ניביו החדים כתער , ונעץ אותם בצווארה של הנערה שכעת הייתה לכודה בין שתי זרועותיו '' אל תזוזי אחות!'' הוא ציווה עליה,
בעוד שהיא מנסה להיאבק, לא מבינה מה בכלל קורה '' מה לעזאזל... שחרר אותי! תן לי ללכת מנוול!'' צעקה בעוד היא מנסה להיאבק באחיזה שלו, ומקשה עליו עוד יותר ,'' אמרתי לך לא לזוז נכון!? תעמדי בשקט כדי שאוכל להמשיך לשתות את הדם המתוק שלך'' הוא לחש לה, והמשיך לנעוץ חזק יותר את הניבים החדים שלו בצווארה החשוף.
'' אייס!? מה לעזאזל קרה לך!? ממתי נהיית תאב בצע לדם!? לא ידעתי שאתה ערפד. חשבתי שעד עכשיו היית צייד מפלצות ורוחות, מה לעזאזל קרה לך!?'' היא שאלה בזעזוע של הלם, לא מבינה מה לעזאזל קרה פתאום לאח שלה.
'' לא יודע'' הוא השיב לה קצרות '' פשוט קמתי בבוקר, והרגשתי שאני חייב לשתות דם. חוץ מי זה זאת לא תמיד הייתה המשאלה שלך? שמישהו יהפוך אותך לערפד כדי שלא תוכלי לצאת בשעות האור של הבוקר?'' הוא שאל אותה, שעה שהוא ממשיך לשתות בהנאה את דמה של אחותו הקטנה,
אומנם זה מה שהיא רצתה, אכל לגמרה לא ציפתה שהמקור לתענוג הצרוב יבוא דווקא מאחיה הגדול שהיא כול כך שונאת '' מי לעזאזל האידיוט הדפוק שהפך אותך לערפד!?ולמה מכול האנשים ביקום דווקא אותך!? זאת איזו שהיא בדיחה על חשבוני!?'' התרגזה שזה דווקא הוא ולא מישהו אחר שהיא לא מכירה.
הוא הביט בה ממש לשבריר שנייה, אך עדיין לא הרפה ממנה '' למה, מה רע בי? לדעתי עדיף שמישהו שאת מכירה ינשוך אותך ויהפוך אותך לערפדית, כי אז את תהיי תחת חסותו, והוא יוכל לפקד עלייך, ולהגיד לך מה לעשות. זה לא טוב?'' , הוא המשיך לשתות ממנה, והיא הרגישה שהיא מאבדת את עצמה לדעת, ועוד שנייה מתרסקת על האדמה מאיבוד כוחות,
'' אני לא רוצה שתהיה השליט שלי! אני לא רוצה שתפקד עליי ותגיד לי מה לעשות! גם בלי להיות ערפד דפוק, ורפה שכל אתה מצווה עליי לעשות דברים, ואני לא עושה''. היא אמרה במורת רוח עצבנית במיוחד.
היא צודקת. גם מבלי שהוא יהיה ערפד, הוא לפעמים אומר לה מה לעשות, והיא פשוט לא עושה.
'' נו אז עכשיו לפחות תהיה לך סיבה לעשות את הדברים האלה. את תהיי תחת חסותי אחותי. אין לך הרבה ברירות. אחרי שאסיים איתך את תהיי חייבת להתחיל לשתות דם, כי אם לא את פשוט תמותי, ואני לא רוצה שדבר כזה יקרה לך. את חשובה לי'' הוא המשיך לשתות את דמה את עד סופו, עד שסיים, ואז שיחרר אותה.
היא נפלה על האדמה באפיסת כוחות, מותשת לחלוטין. הוא חייב לתת לה לשתות עכשיו מהדם שלו. אחרת היא תמות.
הוא הושיט את זרועו מלפנים, עשה חתך קטן שממנו זלגו טיפות דם טהורות '' הנה'' אמר והושיט לה את זרועו כדי שתשתה '' תשתי את הדם שלי. הוא יעניק לך כוחות וישיב אותך לחיים'' הוא אמר לה, וחיכה שהיא תשתה ממנו.
הוא קירב את זרועו אל פיה, והיא בקושי ראתה מה שהיא עושה, עד שלבסוף מצאה את המטרה, ונעצה את שיניה בזרוע שלו, והתחילה לשתות במהירות.
אייס הרגיש במדקרת כאב בזרועו. הוא הרגיש מתי היא חייבת לשתות, ומתי הוא צריך לעצור אותה כדי שלא תרוקן גם אותו, ואז שניהם יהיו בצרות צרורות.
היא שתתה את הכמות שהייתה צריכה, ועכשיו זה הזמן לעצור אותה '' זהו! סיימת! תפסיקי!'' הוא ציווה, אך היא לא הפסיקה. היא כבר הייתה שבויה של הדם שלו,
'' אמרתי לך להפסיק!'' הוא רטן, ואז בלית ברירה הוא דחף אותה ממנו, כדי שתפסיק לשתות ממנו.
הוא הרגיש סחרחורת קלה אחרי שלגמה ממנו כמויות נכבדות של דם, הוא היה צריך לשבת לכמה דקות ולנוח קצת.
בשעה שהוא נח, אחותו קמה והתקרבה אליו '' ומה עכשיו אייס!? מה בדיוק אני אמורה לעשות עכשיו בתור ערפדית!?'' שאלה אותו בכעס, שעה שהיא מנגבת מפיה את טיפות הדם שלו,
הוא הרים אליה את ראשו '' שום דבר. אנחנו פשוט מעכשיו נצוד אנשים תמימים כדי להתקיים. בלי דם אנחנו נמות. והאנשים יספקו לנו את מה שאנחנו צריכים. אנחנו נישן בבקרים כי לערפדים אסור להיחשף לאור יום. זה שורף אותם, ואסור גם לגעת בכול הקשור לכלי כסף. ובערבים אנחנו נצא לצוד. זה הכול. זאת אותה הפעולה שאת עושה הורגת אנשים בלילות, ובבקרים ישנה. ואת לא ניזונה מהם. את פשוט הרגת אותם וזהו. רק שעכשיו את ערפדית ואת חייבת להינזן מהאנשים האלה. גם אם הם לא רוצים להיות הקורבן שלנו. אין ברירה. אפשר תמיד להרוג את הקורבן ולשתות את הדם שלו, איך שאת בוחרת. עכשיו בואי נחזור הביתה. אני חייב לנוח קצת''.
היא קיבלה את ההסבר שלו בלי לשאול שאלות מיותרות.
זה באמת היה אותו הדבר רק שעכשיו היא ערפדית ויש לה יכולות על חדשות. להרוג וגם לשתות את דם הקורבנות שלה.
זה פשוט מושלם. אין יותר מושלם מהמצב הזה. למרות שהיא לא רצתה שדווקא אחיה הגדול יהיה זה שיהפוך אותה לערפדית. נו מילא. את הנעשה אין להשיב.

עברתי על הסיפור הקצר הזה אתמול, ואהבתי את התוצאה שיצאה בסוף.
אני חושבת שדווקא מתאים לאייס להיות ערפד.
אומנם אחותו לא אהבה את זה, אבל אין לה הרבה ברירות. היא כבר ערפדית. זה מה שהיא תמיד רצתה, והוא הגשים לה את החלום הזה.
מרוצחת היא הפכה לערפדית רוצחת XD
אבל זה היה סתם משהו קטן שעלה לי בראש.
בשאר הסיפורים היא נערה רגילה לחלוטין.
*קירי יבין על מי אני מדברת. הוא כבר מכיר אותה* D:

לא יכולתי למצוא תמונה טובה יותר של גבר שנושך אישה, כי רוב התמונות הן משום מה של נשים ערפדיות, ופחות של גברים ערפדים.
מוזר ביותר.
בכול אופן מחר בצהריים ארוחה משפחתית,
בשבת בבוקר עוד ארוחה, ואז צימר שבת ראשון.
יהיה בסדר. נעבור את זה.
~סופ''ש שקט לכולם~