לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

...והבלוגרית הזאת היא אני.

ברוכים הבאים לפינה הקטנה והאישית שלי ברשת. כאן תמצאו מחשבות שלי, רגשות, דברים שעוברים עלי בחיי, או סתם שטויות של הרגע. כרגע אני חיילת שכזאת, ומידי פעם אני אפילו מעדכנת, אז שווה לעקוב. קריאה מהנה.

כינוי: 

בת: 36

ICQ: 106136565 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2006

כל עוד יולי



:)

הייתה לי שיחה של 5 דק' בערך עם חברה ותיקה ונפלאה עכשיו ואיכשהו זה העלה לי את המצברוח נורא. למה? כי אין לי שום סיבה שלא להיות מאושרת, באמת שלא. כלומר, תנו לי סיבה אחת. I dare you. חזרתי מיום מושלם אצל הבויפרנד (שהכל טפו טפו טפו איתו, אגב) לחברה ששוב הזכירה לי שהבעיה היחידה שעוד חשבתי שיש לי שווה לסוליית הנעל שלי, ללק המתקלף שעל הציפורניים שלי, לקצווה שרופה של השיער שלי, זה דבילי שתדאיג אותי בכלל, וגם אם בנאדם חשוב בחיי חושב שהיא שווה יותר מזה- היא עדיין סתומה להחריד. הו, בחיי, יש אנשים כה מטומטמים בעולם, אנשים בלי אישיות, חבל שהם לא יודעים שהם מטומטמים. צחקתי קצת, ועכשיו אני בבית, שמה זין. נראה לי שביום שישי הזה אלך בשמחה לעיר, מקום שקצת נרתעתי ממנו לאחרונה, ואיהנה בכיף בלי לשים זין על אף אחד, כי שום דבר לא רע.

 

זה השבוע האחרון שיש לי לבלות עם אהובי לפני שהוא נוסע ממני לחו"ל, לתקופה ארוכה יותר בהרבה ממה שיצא לנו להעביר בנפרד בכל השישה וחצי חודשים שלנו ביחד. אני מתכוונת השבוע לינוק כל שנייה שאני יכולה להעביר איתו לפני שהוא הולך לי. אה, וגם אמצא לי עבודה השבוע. בכיף:).

וחופש עכשיו. אני חופשייה, לעשות כל מה שארצה. בלי ששום דבר יעמוד בדרכי, כי אם משהו עומד בדרכי סימן שהוא לא שווה את ההתייחסות שלי.  אני הולכת לפרסם עוד מעט את הפוסט הזה, וכל פעם שאחשוב ש"צרה" שלי היא צרה אקרא אותו, ואזכור לא לשים זין, להיות מאושרת, להיות מרוצה מחיי כי אין לי שום דבר להתלונן עליו. אפילו ביצפר כבר אין לי, יש עוד כמה זמן עד הצבא, ובינתיים אני בחופש הכי חופשי של חיי, בלי הדאגה של 1 בספטמבר שיבוא עליי, ובידיעה שהפרק הבא של חיי שיתחיל בסיום החופש הזה יהיה שונה לגמרי, יהיה דף חדש, יהיה קשה- אבל מתגמל.

יהיה טוב, בני אדם יקרים שלי, יהיה-טוב.

נכתב על ידי , 31/7/2006 01:48   בקטגוריות אופטימי  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



5,057
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 20 פלוס , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפייה ורודה-שחורה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פייה ורודה-שחורה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)