לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

החיים על פי קוקיתה מיוחדת!


אהבה היא לא למצוא מישהו לחיות איתו! אהבה היא למצוא מישהו שאתה לא יכול בלעדיו.. ואני מצאתי!!!

כינוי: 

בת: 36

ICQ: 345121304 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2007

חזרתי... :)


שלום שלוםםםםםםםםםםם... :)

החלטתי לכתוב.. האמת לא היתה לי סיבה מיוחדת... סתם עברתי כאן וקראתי כמה פוסטים קודמים שלי והיה מעניין דווקא חחחח... :) והאמת אולי כי יש לי כמה דברים לחדש.... ואפילו לצרף כמה תמונות.. :)

כמה חודשים אחרונים הייתי בטוחה שאני מצליחה לדחות את הגיוס שלי.. שהוא ה15/7/07 קרוב אה!?.. בטח קרוב.. ב16 משרד החינוך קבע בגרות מועד ב' במתמטיקה.. ו'גאון' כמוני צריכה להיבחן?! בטח, זאת אומרת ברור שכן, כ-מ-ו-ב-ן!!! ועוד לא רק לשאלון אחד אלה לשניים!!.. אז מה עושים במצב כזה.. דוחים גיוס???... :):):) הלוואי... צה"ל בשיתוף משרד החינוך החליף לי פשוט תאריכים.. אני בטוחה שאני לא היחידה.. ב15 להבחן לבגרות האחרונה ויום למחרת ב16 להתגייס!!! ממש נחמד כל הסיפור הזה, באמת... יש לי כמה שעות חופש בין הבית ספר לצבא... ואז מדים, כן המפקד\ת, טירונות, קורס. אין לי זמן לעכל שסיימתי בית ספר וכבר מסגרת חדשה... עוד 25 ימים חיילת בצבא הגנה לישראל... :)

טוב כבר אין באפשרותי לשנות את המצב.. אז נראה אולי יהיה נחמד דווקא על מדים... :)

[קוקי מה שבטוח.. זה יהיה סקסי ;-) חיחי]

מזל שלא חיכיתי לסיים בית ספר ורק אז לטוס.. טסתי לא מזמן לבולגריההההה...!!! עם אהוב ליביייייייייי.. והיה פשוט סוףףףף. אני לא אצליח להעביר לכם את התיאור וההרגשה המדוייקת.

הרגשתי כמו נסיכה... רק אני והוא וכל העולם בצד... :) היה פשוטטטט ואוווו...!!! תמונות:

 

ורנההה... :)

תמונות נוספות אני אשים בפוסט נפרד.. חחח אם יהיה לי כוח.. :)

מה עוד יש לי לספר לכם..  אממ נכשלתי טסט שני בגלל מישהו שחתך אותי.. =\ מניאק!!

בקיצור אני חייבת עכשיו לעוף!!! אמשיך בפעם אחרת.. ביוש! :)

נכתב על ידי , 22/6/2007 17:16  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



1,768

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקוקיתה!!! אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קוקיתה!!! ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)