לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

The Invisible Girl.


פשוט המקום שלי לכתיבה.

Avatarכינוי:  רואה ואינה נראית

בת: 28





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2014    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     




הוסף מסר

3/2014

סיפרתי לו


זה היה רגע דיי מדהים. אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל.

הייתי עצבנית, והתחלתי פשוט לכתוב בלי לחשוב באמצע שיחה איתו. הוא כמובן שאל אותי מה אני כותבת. אני מגחחת לי פה, זה פשוט כל כך משעשע, כתבתי באמת בלי לחשוב. פשוט הייתי חייבת להוציא את העצבים שלי מהשיחה הזו כי הנושא הזה יושב לי על הלב המון זמן.
בכל מקרה, עניתי לו שאני סתם כותבת לעצמי. הוא שאל אם זה שיר, כי סיפרתי לו שאני כותבת. נרתעתי ואמרתי לו שאני לא כותבת שירים.
אז הוא שאל אם זה סיפור. גם שללתי, כי לא יכולתי לשקר לו. אני כל כך מבודרת מכל זה. אבל זה נחמד. אני מאוד חיובית בקשר לזה.

ואז באה השאלה "זה בלוג?"
הוא אמר לי אחר כך שהוא באמת סתם התבדר ולא באמת התכוון. וכשאמרתי שכן הוא הופתע. הוא באמת לא ציפה לזה. הוא באמת לא "חשד." (אני טובה בלהסתיר את הבלוג הזה הא). בכל מקרה הייתי טובה בזה. אני לא יכולה לתאר את השמחה שלי מכך שסיפרתי לו.
זה קצת מסובך בכל זאת. אני דיי מתפדחת. זה מביך ממש, שהוא יודע כרגע שאני כותבת לבלוג. זה מרגיש לי קצת מטופש למרות שאני גאה בהיותי כותבת בבלוג.

אני שמחה שסיפרתי לו בסך הכל. זה כן עשה לי קצת רגשות אשם שאני מסתירה ממנו דבר כל כך מהותי מהחיים שלי. כי זה כן משהו חשוב לי. אני רק מקווה שהוא לא יחפש את הבלוג. זה מביך אותי ממש, ויש פה דברים שכתבתי מבלי לחשוב, כי זה פשוט היומן האישי שלי. אני מקווה שהוא לא יחפש ולא יתעקש שאשלח לו.

בינתיים שלחתי לו קטעים קצרים ממנו. אני מקווה שלא ביישתי את עצמי כל כך. אני דיי התפדחתי אבל הקטעים נבחרו בקפידה.
ואני באמת מקווה שהוא לא חושב שאני איזה ילדה פוסטמה קטנה. זה ממש מביך. לא יודעת אפילו למה.

הוא אמר שאני חמודה. ממש אהבתי את זה, שוב, מקווה שהוא באמת חושב ככה.

אז כן, סיפרתי לו על הבלוג. הוא הראשון שיודע. אף אחד לא יודע. אף אחד, אף אחת, אף פעם. אני חושבת שהוא קצת אהב את זה.
בכל אופן, אני מרוצה מזה. הרגשתי באמת פתיחות איתו. כי אף פעם לא דיברתי על הבלוג שלי ככה. אף פעם לא שיתפתי אף אחד. ואותו כן. אני מניחה שזה אומר הרבה.
בכל מקרה, הכל טוב. ואני שמחה.
נכתב על ידי רואה ואינה נראית , 31/3/2014 00:22  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לרואה ואינה נראית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על רואה ואינה נראית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)