לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הגיגיה של מייפל


Avatarכינוי:  Miss Maple

בת: 29





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2013    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
1/2013

כמיהה.


ושוב חזרתי לאותה נקודה שבה אני מוקפת בחברות שיש להן חבר או שיש להן מישהו מיוחד וכל זה. בדיוק בתקופה הזו של השנה, הייתי במצב הזה לפני שנה. אז זה היה עם חברות אחרות, אבל המצב עדיין אותו הדבר. אני שונאת להיות היחידה שאין לה סיבה לחייך כשהיא רואה אנשים עוברים ברחוב, או כשהפלאפון שלי משמיע צליל הודעה.

קיילי אומרת לי שהמצב שלי יותר טוב משלה ושל החברה שלה שאיתן הייתי היום בערב, מכיוון שאין לי סיבה לכעוס אם הוא לא נותן לי תשומת לב או כשאני לא רואה אותו. אמרתי לה שלפחות היא מרגישה משהו, אפילו הצריבה יותר טובה מתחושת הריקנות שאני מרגישה. אני רוצה לאהוב ולהיות נאהבת, וכבר נמאס לי לחכות. אני ממשיכה לשקר לעצמי ומכחישה וכל הזמן חוזרת ואומרת כשהזמן הנכון יגיע, אז גם הוא יגיע. אבל מתי יגיע הזמן הנכון? ואיך לעזאזל קובעים מתי זה הזמן הנכון?

אני רק ממשיכה להתמרמר על העובדה שאני עדיין לבד, ואני כמהה לחיבה ולאהבה שהחברות שלי מקבלות. אפילו כל ההתרגשות מכל מחווה קטנה. זה קסום.

 

 

סוף שבוע נעים,

מייפל.

נכתב על ידי Miss Maple , 25/1/2013 00:03  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של סאנִי מחפשת משמעות. ב-26/1/2013 20:12



הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , מדע בדיוני ופנטזיה , ספרות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לMiss Maple אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Miss Maple ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)