זה מוזר, איך זה שכולם קיבלנו צו ראשון ואני עדיין לא קיבלתי? יש מצב הצבא שכחו אותי?XD
אני שוב אצל סבתא, ואני עומדת להיות כאן כמעט כל השבוע כדי לעזור לה, ואין לי מושג כמה היא הולכת לתת לי על זה אבל אני מקווה שזה יהיה משהו טוב.
זה היה הסופ"ש הכי טוב שהיה לי בעולם, נהנתי ביום חמישי עם נאורי ואני כבר מתה לראות אותו שוב.
אני חושבת שככל שאני אראה אותו יותר אני רק יתגעגע אליו יותר, יכול להיות שזה יהיה נוראי, אבל עם הזמן אני אתגבר על זה.
אני מקווה שלא יורידו את כל העצים כאן, בגלל שאז זה באמת יהיה מכוער.
בונים כאן בתים חדשים, וזה עצוב רצח שעושים את זה במקום העצים.
אנשים כבר לא מבינים את החשיבות של הטבע שלנו...התעוררתי היום עם רעש של טרקטורים על הבוקר, ממש נעים. (בציניות כמובן)
מקווה שלא יעשו לי בעיות עם לנסוע לבאר שבע שוב ביום ראשון, לפעמים אני מרגישה ממש ילדה קטנה.
ידעתי שחודש אוגוסט יהיה טוב יותר מחודש יולי, אבל מצד שני אני גם שונאת את החודש הזה, בגלל שמתי שהוא בא זה אומר שגם הלימודים מתקרבים, וכל כך אין לי כוח ללימודים האלה, ובעיקר אני שונאת ללמוד בחורף.
אני אוהבת את החורף, רק לא ללמוד בו כי זה באמת מדכא.
במקום לשבת ולקרוא איזה ספר ולשתות שוקו או להיות בחוץ בגשם צריך לשבת ללמוד לאיזה מבחן מטורף בהיסטוריה או ספרות, או משהו שממש אין כוח להסתכל עליו.
יש לי הרגשה שאפילו את היומולדת שלי השנה אני לא אוכל לחגוג כמו שצריך, ינואר זאת תקופה דיי לחוצה עם לימודים.
העיקר שאני אוכל לחגוג את גיל 18 כמו שצריך.
אני כל כך רוצה לקנות שמלה, אולי יהיה לי משהו יפה ללבוש ביום שלישי למסעדה.
קצת משעמם כאן עכשיו, ויש לי חשק ללכת לישון...
קשה לישון עם רעש כזה, הם פשוט מחריבים כאן את הכל.
שונאת טרקטורים צהובים, שונאת.

עד כאן, אליס. 