לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

נשים חזקות


בעקבות עבודת שורשים על נשים במשפחתי- מתכונים ותפריטים שעוברים במשפחתי מדור לדור ( וגם כמה חדשים). אוכל שילדים אוהבים להכין ולאכול.( וגם קצת למבוגרים שמתארחים).


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2017

מרק עדשים כתום של סבתא יפה


מרק עדשים כתום של סבתא יפה

שוטפת את העדשים כמה פעמים עד שהקצף יוצא. חבילה שלמה של עדשים שמים מים עד למעלה . כמה שאפשר. כשרותח להזיז את המכסה ולשים למעלה כף עץ שלא יגלוש. בעזרת כף כשרותח מוציאים את הקצף מספר פעמים. כשרואים שהצבע הופך להיות צהוב זה עדיין לא מוכן. כשנראה נמס כמעט אז מוכן. (אז אפשר בצד לערבב כף או כף וחצי קמח לערבב עם מיים שיימס. מכניסים למרק ומערבבים שלא יהיה גושים. זה לא חובה ) לוקחים 3 שיני שום חותכים ושמים בשמן בצד ומטגנים. ואז שמים את השמן בלבד לתוך הסיר עם העדשים. ( את שיני השום לא מכניסים) מרתיחים יחד ובוחשים. ואז מוסיפים מלח לפי הטעם. 

נכתב על ידי נשים חזקות, אנשים חזקים. , 3/1/2017 17:57   בקטגוריות מתכונים של יפה, מרק  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





Avatarכינוי:  נשים חזקות, אנשים חזקים.

בת: 26




הבלוג משוייך לקטגוריות: בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לנשים חזקות, אנשים חזקים. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על נשים חזקות, אנשים חזקים. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)