כינוי:
עקבים. גיל: 11
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
ספטמבר 2014
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | |
|
קטעים בקטגוריה: ..
לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .
84- העולם כפי שראוי שיהיה המורה לאזרחות תמיד טען שהוא מלמד אותנו על העולם כפי שראוי שיהיה ואני מרשה לך להתאזרח לי בלב בנפש בראש בתודעה ולעטוף לי את כל הגוף כי כשאנחנו רצים אני רוצה שתהדוף אותי כך סתם לפתע ימינה ותפיל אותי על הדשא הלח מטל הערב או מהמזרקות ותתנפל עליי תרכן מעליי ותגע בי ותעשה לי דברים שהראש שלי יכול לתאר רק בתמונות ולא במילים ואני אהיה שלך אתמסר רק לך לשרירי הידיים שחומים שבולטים מהם מידי פעם העורקים ונשמתי תעתק כשתנעץ בי מבט כהה רותח ותפשיר את כל הקרח הזה ותנשך אותי והזיעה של שנינו ספק תתערבב ספק תתנדף ברוח סוף הקיץ וכל הדברים האסורים האלה שתעשה לי הם העולם שלי כפי שראוי שיהיה.
| |
82
אתה רוצה ילדות טובות
כמעט בתולות שפתיים
מתוקות
שיגידו לך את האמת נון סטופ
ואתה רוצה לפענח אותן
לדעת מה עובר להן בראש
ולקבל החלטה
והכול תלוי בכמה שהן יותר לבושות
אתה שונא סטוצים ונגעל מאלכוהול
וגר במכון
כי שום דבר לא מרקיע לך את הביטחון
כמו עוד סקווט או מתח או עוד ריצת בוקר
אבל אז אתה עושה שריר
שלא יבייש מתאגרף בין לאומי
וכשאני נדהמת
אתה אומר מושפל
תראי איך זה עטוף בכל כך הרבה שכבות של שומן
אתה מתוודה שרצית אותי
בהליכה על חוף הים בחושך מוחלט
כשבמרחק מאיתנו ניתן לשמוע רעש
של אנשים שיכורים ושמחים ומזדיינים
ואתה לא רואה את חוסר ההיגיון
היכן זה מתנגש
כי אתה בסך הכול ילד טוב
שרוצה ילדות טובות
ואני בסך הכול ילדה טובה
(אבל אתה לא יודע)
שעושה מעשים רעים.
|
נכתב על ידי
עקבים.
,
21/7/2014 19:47
בקטגוריות אנושיות., במקום השתיקה., הפקולטה ללימודי הרגש., זהות., חתיך., יצרים., נכתב בלהט הרגע., סליחה., רציתי לכתוב יותר אבל., שבר.
הצג תגובות
הוסף תגובה
הוסף הפניה
קישור ישיר
שתף
המלץ
הצע ציטוט
|
81
- את לא מובנת בעיניי ואני רגיל לקרוא אנשים.
- הרבה אומרים לי שאני לא מובנת ולי זה נראה שאני הכי פשוטה בעולם.
- את ממש לא. בדיוק ההפך. את הכי קשה להבנה שראיתי.
כי הבן אדם האחרון שאמר לי שהוא מבין אותי עזב לי את החיים בסערה חסרת רחמים.
כי ברגע שאתה תבין אתה תשנא אותי.
ואני יודעת שבעצם
כל מי שמבין
בסוף ילך.
|
נכתב על ידי
עקבים.
,
13/7/2014 01:35
בקטגוריות אנושיות., במקום השתיקה., הפקולטה ללימודי הרגש., זהות., לבדי., לפני השינה., נכתב בלהט הרגע., סליחה., שבר., רציתי לכתוב יותר אבל.
הצג תגובות
הוסף תגובה
הוסף הפניה
קישור ישיר
שתף
המלץ
הצע ציטוט
|
79
תחושת הזילות, היא הצורבת את הלב מהבפנים, חותרת בחוסר רחמים. שולפת ציפורניים חדות וקורעת גידים של הלב שכבר צמחו. מזרזת פעימותיו, מחישה את צעדי המחשבה של המוח. הכול קורה הרבה יותר מדי מהר, ואם בהתחלה הכול נראה כאוסף של דברים אסורים אך נכונים, נדמה כעת שהכול היה מורכב משביבים של טמטום וטפשות.
הייתי כלום בשבילו,
הייתי כלום גם בשבילו,
הפלא ופלא,
אני כלום גם בשבילו.
|
נכתב על ידי
עקבים.
,
22/6/2014 09:59
בקטגוריות אנושיות., X, במקום השתיקה., בריחה., הפקולטה ללימודי הרגש., חתיך., לבדי., מלחמה., נכתב בלהט הרגע., שבר.
הצג תגובות
הוסף תגובה
הוסף הפניה
קישור ישיר
שתף
המלץ
הצע ציטוט
|
70
אם
היית שואל אותי לדעתי
הייתי אומרת לך לא
חוזה לך ברח
נוס על נפשך
הזהר
אבל
אתה נמשך אליי
כמו מגנט אידיוטי שבשוגג
הצמידו בו צפון לדרום
כמו איזה נמר לטרף
כי לא הבנת
שאני הציידת
כי הקסם שלי מעוור אותך
כי שכחת
שמתחת לקליפות חלקות מאחורי זגוגיות עיניים תכולות
בין מילות פלרטוט שמתלפפות סביב לשון חדה
אין נשמה
אם
היית שואל אותי למה
הייתי משקרת לך
אומרת
אני לא רוצה
אבל האמת היא
שבקרוב
אתה לא תרצה
|
נכתב על ידי
עקבים.
,
16/5/2014 15:53
בקטגוריות אנושיות., במקום השתיקה., הפקולטה ללימודי הרגש., זהות., חתיך., יצרים., מאולץ., נכתב בלהט הרגע., סליחה., שבר.
הצג תגובות
הוסף תגובה
הוסף הפניה
קישור ישיר
שתף
המלץ
הצע ציטוט
|
68
איזה משחק מזעזע, אכזרי, בין חיים למוות. בין שמחה לאושר ובין אופוריה לגיהינום וזה תופס נדבח כביר בנשמות האבודות של כולנו. איך בכלל אפשר לשמוח באחרית הימים ואיך אפשר שלא לכאוב כשהעולם שוב מהתל בכולם בכל מקום. איך אפשר להמשיך להתעסק עכשיו בכל הזוטות שמסביב? במי מרגיש איזה רגש כלפי מי ומהן בסופו של דבר ההשלכות, איך אנשים מרשים לעצמם לכאוב ולשנוא ולהתרחק ולא לגעת כשהכול כך כל זמני ודינאמי ויכול להשתנות ולהתאדות ולחדול מלהתקיים באופן כל כך מוחלט? איך כל פעם שאני חושבת על עצמי עכשיו אני מרגישה מלכת האגואיזם, נסיכת האנטיפטיות ואבירת האדישות, ובכלל לא מומלץ שאביע רגש כי אין זה ממקומי. הם כולם שבורים כל כך שהפה נשאר פעור והגה לא משתחרר ממנו, מיתרי הקול חרוכים בעקבות דברים מזעזעים שקורים והנשמה מדממת יחד עם אלה שרע להם. קוראים לזה תהליך ההזדהות והוא אף פעם לא באמת עוזר. להגיד "אני מבין" זה שקר שמהדהד בכל פינה, להביע צער לא ישיב את ההולכים ולשדר עסקים כרגיל זה לא במקום כי שום עסק לא עומד לתפקד עכשיו, הכול יקרטע.
זה כל כך עצוב שבשלב זה נגמרו לי המילים.
| |
65 בזמן האחרון יותר מדי אסוציאציות שקשורות לתקופה שבה הופעלו עליי לחצים צפות לאוויר. זה נדמה כחוסר מקריות, איך שפיסות התוכחה, האזהרה והאמרות המכובסות התגבשו יחד לאקדח מתכתי חלוד שמוצמד לי לרקה. לפעמים מתחשק לי לצרוח שזאת אחת הסיבות לכך שאני קצת שרוטה, שכולם ידעו, שפעם נהגו בי קצת בחוסר כבוד והותירו אותי להקריב נתחי אישיות למען האהבה שאחרה לבוא. אולם לדברי הסטיקרים על תחנות האוטובוס ועל שלטי החוצות אני אחת מאחת, אז הבהלה מיותרת ורגשי הנחיתות גם. המטרה האמיתית היא לאסוף שברים ולטאטא אותם לבד בעוד תחושת הבדידות מכרסמת את העצמות ומנקבת את הורידים בזה אחר זה, והיעד המתבקש הוא לעשות את זה שוב והפעם בלי טעויות. היום אני אחוזת אימה מכל קורטוב שמתחכך במישור הרומנטי של החיים מלאי ההנאות הרגעיות שלי. אני אפלרטט עד שזה ירגיש לי אמיתי, ואני אקרב את השפתיים עד שהן כמעט יפגשו. ואז אברח. הנטייה המשגעת הזאת, המרגיזה, להעלם, הנה שוב היא באה להגן עליי מכל דבר טוב שעשוי להתרחש בעתיד שלי. זה מעוות, אבל זה מנגנון וחדלתי מלכעוס עליו כשהוא מופעל. הגוף שלי לא יוכל לספוג יותר חשיפה בלתי רצונית של פיסות עור ובקשות מתחנחנות שנלחשות באוזן, דורשות פחות משאני מתיימרת לתת אולם יותר משאני יכולה. כבוד. זה נראה לנו טריוויאלי, זכות יסוד בסיסית אמנה חברתית, אך לפתע הוא מגיח לתוך תחום אפור ולא ברור ולא ידוע האם הוא מתקיים ועד כמה והאם זה תקין. אלו כל הדברים האידיוטיים האלה שבין שחור ללבן, כשצריך לתקוע יתד של שפיות ולוותר על שביעות הרצון שלו. בסוף זה יבוא בהפוכה, כי ביטחון עצמי יורד והערכה מתרסקת ודימוי הגוף בקרשים למרות שהוא יחמיא ויגיד שהוא מדהים. דברים רבים מזכירים, סטטוסים בפייסבוק ושיחות סתמיות וסנאפצ'אטים ליילים. וכשהתודעה שלי מתבייתת סוף סוף על הבחור הבא, אחרי אינספור שיחות וחלוקת מידע רלוונטי בנוגע למציאות היומיומית שלי, אני שוב נתקפת בחילה כי מה אם גם הוא כזה? למדתי שאי אפשר לדעת על אף אחד. נכונה היא הטענה שהיום למילה שלי יש קצת יותר כוח, היא מגובה בכוונה אמיתית ובהחלטיות מתגברת, אולם כולנו תמיד נופלים קרבן לחיקה החם והממיס של האהבה. ואני לא מוכנה ליפול קרבן, לא שוב.
|
נכתב על ידי
עקבים.
,
23/4/2014 22:48
בקטגוריות X, אני אנצח., במקום השתיקה., הפקולטה ללימודי הרגש., זהות., יצרים., לבדי., מאולץ., מלחמה., נכתב בלהט הרגע., סליחה., שבר.
הצג תגובות
הוסף תגובה
הוסף הפניה
קישור ישיר
שתף
המלץ
הצע ציטוט
|
64
לכו זדיינו כולכם. תרקבו במיצי השנאה של עצמכם ואז תלכו לחפש תשוקות אחרות. אני לא הדבר הנכון בשבילכם ואני לא דבר נכון באופן כללי. אני מודה שאני טיזרית ואז מתכרבלת בתוך הגופים המגוננים שלכם ומותירה לכם זרוע חשופה ללטף ובושם אביבי להסניף. ואני צווחת בתוך הקירות הפנימיים של המוח שלי שהגיע הזמן להתיישב על הספה כמו בן אדם אבל הראש ממשיך ללכת לאיבוד ולהכביד לכם על השקע של הכתף, ואני רוצה להשאר איתכם לנצח, או לפחות לכמה מאיות שניה ארוכות במיוחד. בא לי שבתוככם תחל התקופה של המנוחה והנחלה, של הבחור שמכירים לסבתא ולא שמנשקים במועדון אפוף עשן ולא טורחים לשאול את השם. אני רוצה לרגע להפנות אליכם את השפתיים ולהצמיד אותן בחוזקה לשלכם למרות שאנחנו מול כולם. אבל זה נעלם פתאום ותוך כדי השחלת עוד משפט אדיוטי אני חוזרת למצב ישיבה זקופה ולא מסתכלת לכם בפנים למשך חמש השניות הבאות. בא לי שתחשקו בי אבל אני שונאת לגלות כשזה קורה. ואני לא מסוגלת לאהוב אתכם אלא אם כן מדובר באהבה אפלטונית תמימה וידידותית שבה אני מלכתחילה חושקת. הלוואי שזה לא היה ככה. הלוואי שהייתי מסוגלת להגיד לעצמי "הוא מספיק שווה שאזניח למענו את הפלרטוטים של אחרי חצות הלילה ואת ההצמדויות לקיר במסיבות" אבל זה פשוט נראה שבאף אחד זה לא נמצא. אז הבנתי שזה בעצם נעלם בי. לפני כמה זמן הייתי חלק משיחה שעסקה בסטוצים. אני לא מבינה איך מישהי מסוגלת לרצות את זה, טענה מישהי, סטוצים בטוח נובעים מחוסר ביטחון של הבחורה, או שהיא פשוט רוצה יותר מזה, הוסיפה ללא היסוס. כשמחיתי וטענתי טענה נגדית,מישהו אחר הוסיף שודאי אני מדברת כך כי אני אוהבת סטוצים. כן אוף, הנהנתי ואני ממשיכה להנהן בשקט, לא רוצה להרגיש ולא רוצה להקשר ולא רוצה ניתוק ולא רוצה להתחייב לכך שלא אתכרבל בין שרירי הידיים של מישהו אחר ולא רוצה להפסיק לאסוף נשיקות כשאני שיכורה ולא רוצה ולא רוצה. לכו זדיינו.
|
נכתב על ידי
עקבים.
,
22/4/2014 02:04
בקטגוריות אנושיות., במקום השתיקה., זהות., הפקולטה ללימודי הרגש., יצרים., לבדי., לפני השינה., מלחמה., נכתב בלהט הרגע., פוסטמארטפון., סליחה., שבר.
הצג תגובות
הוסף תגובה
הוסף הפניה
קישור ישיר
שתף
המלץ
הצע ציטוט
|
54
לפעמים אני חרמנית ואני רוצה לשלוח לך סנאפצ'אט בחזייה האדומה שלי שאתה אוהב שמכוון לזמן קצר ולשאול אם בא לך לקפוץ לבקר.
ואז בהיה קלה באוויר בועטת אותי בכוח אדיר מימדים שנה אחת אחורה בדיוק ואני נזכרת בכל מה שגרם לי להגיד לך לא מלכתחילה.
בסוף אני נשארת חרמנית עם בחילה.
| |
51
תבין, לפעמים ממש הייתי רוצה שמישהו יחבק אותי בלילה, חזק חזק וקרוב קרוב.
הייתי רוצה שהוא יהיה כה צמוד לגבי שאשמע את נשימותיו החמות על ערפי, והייתי רוצה שמפעם לפעם הוא יגניב עליו נשיקה יבשה.
והייתי רוצה שהרגליים שלנו יהיו מלופפות אלו סביב אלו במין קשר כזה שמרחוק נדמה שקשה להתיר.
אבל תבין, לפעמים הייתי רוצה שזה יהיה אתה,
ולפעמים שזה יהיה סתם מישהו אחר.
| |
דפים:
|