Rivendell
|
כינוי:
Orne מין: נקבה
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
אפריל 2014
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | |
הבלוג חבר בטבעות: הוסף מסר | 4/2014
למה אני אוהבת אותך? אני אוהבת אותך כי אתה תמיד תמצא דרך לגרום לי לחייך. כי אתה מזכיר לי לעוף כשאני על הקרקע, ומזכיר לי את טיב האדמה כשאני עפה. כי התעצבנו לאנשים בוגרים יחד, בכל חמש השנים בהן אנחנו מכירים. כי הלב שלך הוא הלב הטוב ביותר שהכרתי, כי הנדיבות שלך לכל אדם באשר הוא אדם היא מהגדולות שראיתי. כי אתה לא אדם של הגדרות- אפשר לראות איתך סדרות במשך סוף שבוע שלם ובסוף השבוע הבא לצאת ולבלות כאילו מעולם לא היינו אנשים של בית. כי אתה אוהב את כל מה שאני אוהבת ואת כל מה שאני לא- ומאתגר אותי לקבל את אותם הדברים. כי היוצרות תמיד מתהפכות בקשר שלנו- כמו אז כשהיית חייל ואני שילמתי לך על הכל, וכעת, כשלא עבדתי כמה חודשים, לא הסכמת לי לשלם כל מאומה. כי אתה אחרת רק איתי ואחרת כשאנחנו עם אנשים, ומבין שלהיות זוג דביק זה נוראי. אז אנחנו ככה, רק כשאנחנו לבד. כי אתה כותב מדהים, עד כדי כך שגם אחרי כל כך הרבה שנים אני אתרגש מהכתיבה שלך. ומהציור, ומהנגינה. כי אתה חולם בגדול, מאמין שהכל אפשרי. כי באת מהחושך ואתה הולך ישר אל האור בקו ישר, ולא נותן לאף אחד מהשדים שלך למשוך אותך למטה. כי אתה ישר כמו סרגל אך עם זאת פתוח במחשבה כמו היפי משנות השישים. אני אוהבת אותך כי בכל סוף שבוע שאנחנו בנפרד אני עדיין חושבת עלייך כל חמש דקות- על מה אתה עושה, האם אתה חושב גם עליי. כי הקשר שלנו הוא בלי משחקים, בלי חוק השלושה חודשים, בלי משחק השיחות ("התקשרתי פעמיים עכשיו תורו" וכל שאר השטויות). כי הכל איתך חופשי, גם כאשר אנחנו במכלאת המשפחות שלנו. וכי אתה פשוט אתה.
אני אוהבת אותך עד כדי כך שהייתי חייבת לכתוב לך את זה. רק שתדע, רק שתבין. גם אחרי חמש שנים של היכרות- אתה נותן לי השראה לכתוב. ככה אני אוהבת אותך.
| |
|