לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

לחשוב בקול רם


"אם מישהו אוהב פרח, שבכל מליוני הכוכבים יש רק אחד כמוהו, די לו להסתכל בכוכבים וכבר הוא מאושר. הפרח שלי נמצא שם באיזה מקום."


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2015    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

11/2015


לפעמים אני נהיית קצת עצובה.

אולי זה בגלל העיסוק התמידי שלי במה שהיה יכול להיות, או הגעגוע התמידי שלי לדברים שמעולם לא באמת היו שלי. 

ולמרות כמה שאני רוצה שהם יהיו שלי, זה תלוש מהמציאות לחלוטין.

שמתי לב, שאני תמיד זאת שמתגעגעת.

למרות שאני לא יכולה להיות בטוחה בזה לחלוטין, הרי אני לא מספרת על העומק האמיתי של הגעגוע שלי לאף אחד מלבדכם. אבל זה תמיד נראה לי ככה. זה יהיה מוזר למדיי אם אנשים אחרים גם כמוני, הרי אפילו אני מוצאת את הדרך שבה אני מתמודדת עם געגוע כמוזרה כשזה נוגע אליי, אז לחשוב שאנשים אחרים גם ככה זה קצת מפחיד. אני מתנחמת בעובדה שאני לא מכירה אף אחד שיותר טוב ממני בהוצאת מידע על אנשים באינטרנט, ובכללי. למרות שאני בטוחה שגם אם יש מישהו שטוב כמוני, הוא לא היה מצליח, כי אני לא הצלחתי למצוא על עצמי כלום באינטרנט. כל העיסוקים שלי באינטרנט מתבצעים בעזרת שם בדוי, או ללא שם בכלל.. כמו כאן. אז זה קצת קשה למצוא אותי, אני אוהבת לקרוא לזה אתגר. אני כל כמה זמן בודקת שלא השארתי עקבות באינטרנט, ובעצם עד עכשיו לא מצאתי משהו מיוחד. יש לי רק נקודת תורפה אחת, הנקודה הזאת היא מאוד גדולה אבל לא יכולתי למחוק אותה בגלל שאני יותר מידי סנטימנטלית לגבייה. אבל גם את זה יהיה קשה למצוא אלא אם כן אתה חבר קרוב שלי במציאות.

קצת סטיתי מהנושא.

שמתי לב היום שוב שככל שאני מתגעגעת כך אני מוצאת את עצמי מדברת עליך יותר.

חברה שלי אמרה לי שאנחנו לא מתאימים, אני לא יכולה להאשים אותה בזה כי גם אני חשבתי ככה עד שהייתה לנו שיחה של אחד על אחד.

ואנחנו באמת לא מתאימים לידך וליד חברה אחרת שלי, שזה נראה כאילו אם היא היד אז אתה הכפפה.

כבר שקלתי כמה פעמים לרדת מזה לחלוטין ולעודד אותה לנסות ללכת על זה איתך, כי זה נדיר למצוא שני אנשים שכל כך זהים בכמות כזאת גדולה של תחומים. היא אמרה לי שהיא לא מעוניינת, אבל אני לא חושבת שזה באמת נכון.

ואולי אתה לא מתאים לי כמו כפפה ליד, אבל לחבק אותך מרגיש כמו בית.

וזה מספיק בשבילי.

אני חייבת לצאת מזה.

נכתב על ידי , 15/11/2015 00:12  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אמא ללא הפסקה ב-19/11/2015 11:18




Avatarכינוי: 

מין: נקבה

תמונה




3,338
הבלוג משוייך לקטגוריות: חטיבה ותיכון , מתוסבכים , המתמודדים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להנוודת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הנוודת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)