לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

opium for no one



Avatarכינוי:  unpredictability

בת: 32

ICQ: 317672578 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2015    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

4/2015


אי מילים לתאר כמה אני אוהבת את הכלבה שלי. חלפה שנה, והיא מושלמת. אחרי ששנינו עברנו תהליךך לא פשוט היא בדיוק הכלב עליו חלמתיק. היצור הכי אוהב עלי אדמות.


בדקות אילו אני שיכורה יותקר ממה שאפשר לדמיין, וברחתי מהמסיבה כי ידעתי שהכלבה מחכה לי בבית. יצאתי איתה בשמלה קצרצרה, כי מי מחליף בגדים, מתחת לגשם. ללא רצועה, שלא תפיל אותי מהעקבים, והיא הלכה ברגלי מופתי, בעודה נוהמת על כל מה שזז סבבינו, מרגישה את הפחד שלי בשכונת פשע ב5 לפנות בוקר. אין עוד יצור חיי בכל כדור הארץ שבשבילו הייתי יוצאת כ"כ שיכורה בגשם.


 




אתמול היה יום מדהים. בחרנו עם דה שמלת חתונה. היא נראתה כמו נסיכה מהאגדות ובכיתי מרוב אושר בשבילה. מהממממת. ואז אפינו עוגות ושמענו מוזיקה ותענוג. ובבוקר היום נסעתי עם העוגות לאריאל וקצרתי ים מחמאות. וקיבלתי לקים ומנורה לייבוש כי דודה שלי לעתיד גילתה מאוחר מדי שהיא אלרגית לג'ל לק. חבל בשבילה, אבל כיף לי שקיבלתי מנורה ולקים.


ומת לי הפךפון, אז צריך לקנות חדש. וזה ים כסף.


קיצר אני שיכורה ומשהקת. הכלבה שלי היא היצור הכי נהדר עלי אדמות.

נכתב על ידי unpredictability , 11/4/2015 05:07  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: סטודנטים , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לunpredictability אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על unpredictability ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)