דיצה בנין: הי, יהודית האתר שלך נפלא, מתכונים קלים ליישום וטעימים. רציתי לשאול לגבי הרולדה-קרם וניל ותות האם אין צורך באבקת אפיה?
תמר חליבה: היי ברולדה אני רוצה לשים קצפת פרווה.האם להחליף את החלב למים בתוספת אינסטנט?
יגר שושי: שלום ,האם אפשר להקפיא עוגיות קוקוס מרינג ,בוטנים שקדים וכו לחודשיים ואיך
פנינה: לחדיגהת קמח רגיל ובייקינג פאודר. שקית אחת לחצי קילו קמח
אורנה: היי יהודית העוגה תופחת דיי יפה ולאחר האפייה צונחת לחצי והפנים שלה לא אפוי אשמח לדעת מה גרם לכך תודה
חדיגה: שלום יהודית קודם כל תודה רבה על המתכונים הכי מוצלחים בעולם, באמת את עזרת לי הרבה, יש לי שאלה, אני גרה בגרמניה , אצלי אין קמח תופח, במה אפשר להחליף???
יהודית: תודה לך אביבה
אביבה כהן: כל הכבוד על האתר שבנית עם כל המתכונים, שמרתי את האתר ונראה לי שאשתמש בו הרבה
יהודית: היי ענת, יש להכניס את העוגה לפחות לכמה שעות למקרר ורק לאחר מכן למרוח את המוס.אין צורך בגלטין המוס יציב לאחר כמה שעות של קירור.
ענת: שלום יהודית פעם ראשונה שאני באתר שלך נראה מדהים!!! בקשר לעוגת מוס שוקלד- האם חייב שהעוגה תהייה לילה שלם במקרר ללא מוס? ורק למחרת לשים מוס? המוס מספיק יציב לאחר 4 שעות בלי ג’לטין? תודה רבה
יהודית: היי אושרת, לא חובה להקציף את החלמונים פשוט תערבבי .
אושרת: היי יהודית, סליחה.. התכוונתי לרולדת שוקולד וקרם שנטילי
יהודית: היי אורנה פרלין שוקולד עם שקדים, פיצפוצי תמרים, רולדת שוקולד ( נקניק שוקולד) יש הרבה מתכונים
יהודית: היי אושרת, אני לא מעבירה סדנאות. לשאלתך בקשר לרולדת שוקולד...בבקשה תרשמי לי איזה רולדה זו...יש כמה מתכונים
אושרת: יהודית שלום מה שלומך? ברולדת השוקולד אפשר שלא להקציף את החלמונים ולהוסיפם לתערובת? שאלה נוספת.. האם את מעבירה סדנאות אפיה? תודה!
אורנה: היי יהודית אשמח לדעת אם יש לך מתכונים לקינוחים פרווה
יהודית: היי אושי, עדיף להיצמד למתכון. ככה מצליחים להכין הכי בטוח. אם יש בעיה של ביצים אפשר להכין עם 4 חלמונים מספר L בהצלחה
אושי: תמי שלום, מה שלומך? במתכון עוגיות אלפחורס כתוב 8 חלמונים אם אני אשתמש ב4 חלמונים זה יהרוס את הבצק?
יהודית: תודה לך תמי, שנה טובה ומתוקה.
תמי: בוקר טוב לכולם חזרה נשמתי.אני ממש שמחה שתקלה סודרה.שתהיה שנה טובה ומתוקה לכולם.ולך יהודית הרבה הצלחה תמשיכי לעשות מה שאת אוהבת אנחנו נהנים מזה ישר כוח.
הדף הבא