לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2008    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2008

קאמבק בלית ברירה


אם אתם חושבים במקרה ששבתי למחוזות הישראבלוג (ישראבלוג. אוי, כמה שאני סולד מצמד המילים הזה) כי יש לי משהו מעניין לספר או כי אני חושב שפתאום החיים שלי מעניינים אתכם, אתם יכולים להירגע.

הפצעתי בשמי הבלוג פשוט כי זו הדרך הנוחה ביותר לפרוק איפשהו את ערימות המילים והמשפטים שמתבלגנים לי בראש, וכי "בלייזר" עדיין מסרבים לתת לי טור אישי, משום מה. אז אם כבר יש בלוג, ויש איזשהו בסיס קוראים והיסטוריה זו או אחרת, למה לא להשתמש בו.

יכול להיות שכלל לא הייתי נזכר בקיומו של היצור הזה אם לא הייתי מקבל מדי פעם מיילים על אנשים, ספק עתודאים, שרוצים להצטרף לטבעת שאותה אני מנהל (וגם עובדה זו הייתי צריך להזכיר לעצמי). ולא רק זה, כשנכנסתי לעריכה גיליתי שאני יכול לראות סטטיסטיקה של הבלוג (אין לי מושג אם זה אומר שמישהו קנה לי מנוי פרו בסתר או שזו אפשרות שפתוחה כעת לכולם, אולי מישהו יאיר את עיניי למרות שזה לא באמת כל כך מעניין אותי..) ושלהפתעתי גם בימים שחונים אלה שבהם הבלוג מת כמו הקריירה של בריטני ספירס יש לי ממוצע של 4-5 כניסות ביום, ולא רק מאנשים שמאתרים את הבלוג הזה בתגובה לחיפוש בגוגל שמערב משפטים כמו "יותר מדי אלכוהול" ו"שלושה עתודאים להנדסת חשמל" אלא גם מכאלה שאשכרה נכנסים לפה לראות אם משהו התעדכן.

בשלב זה נגמר הפוסט שראוי יותר מכל לקבל את הכותרת "תירוצים לחזרתי לבלוג" אבל בטח יקבל משהו מעודן בהרבה, והפוסט הבא יהיה תקני לחלוטין ויכלול את המרכיבים הנפוצים ביותר בפוסטים שלי: סיפור סתמי ומעט הזוי על משהו שעשיתי אתמול בערב המערב הגיגים שלי בנושא וצריכת אלכוהול היא מוטיב מרכזי בעלילתו.

נכתב על ידי , 16/2/2008 13:59  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בן: 41

MSN: 

תמונה




19,007
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , סטודנטים , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לArt Vendelay אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Art Vendelay ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)