אז חתולי היה חולה, ולא הספקנו ללכת לסרט, ולא הצלחנו למצוא זעפרן בשומקום.
אז לא הספקתי לנקות את הבית יום קודם ומצאתי את עצמי עובדת על זה שעות על גבי שעות, כולי מצחינה מאקונומיקה.
אז התקצ'מצ'ו האגז בנדיקט לארוחת בוקר.
אז לא היה כל כך זמן להכין את הפורק-צ'ופס של דיליה.
בהזדמנות זו, לכו לאתר שלה, היו לה כמה תכניות מדהימות בBBC, והיא ממש מלמדת איך לבשל, למי שלא יודע.
ככה מכינים מאכלים מאד מתוחכמים יחסית בקלות. וככה מוצאים מתכונים פצצתיים בBBC
אז אני לא בישלתי כמעט בכלל כי הייתי נורא עסוקה בלשבור לעצמי את הגב.
אבל בסוף היתה מנת פתיחה של מרק עגבניות צלויות עם קרוטונים
מנה ראשונה של רביולי ענק ממולאים בלנגוסטינים וסלמון על מצע פירה אפונה ותרד
מנה עיקרית של סינטה לבן בפטריות חורש שחתולי המציא.
ומנה אחרונה (אני הכנתי!) של לבת שוקולד עם קרם פרש.
אפילו נשאר קצת. אני אלך לחמם לי אחד..