לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

הבלוג שלי הוא בלוג פרטי ואיש לא יגע בו בלי רשותי


הבלוג שלי הוא בלוג פרטי, ואיש לא יגע בו בלי רשותי.


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

יומנישואים


אז חתולי היה חולה, ולא הספקנו ללכת לסרט, ולא הצלחנו למצוא זעפרן בשומקום.

אז לא הספקתי לנקות את הבית יום קודם ומצאתי את עצמי עובדת על זה שעות על גבי שעות, כולי מצחינה מאקונומיקה.

אז התקצ'מצ'ו האגז בנדיקט לארוחת בוקר.

אז לא היה כל כך זמן להכין את הפורק-צ'ופס של דיליה.

בהזדמנות זו, לכו לאתר שלה, היו לה כמה תכניות מדהימות בBBC, והיא ממש מלמדת איך לבשל, למי שלא יודע.

ככה מכינים מאכלים מאד מתוחכמים יחסית בקלות. וככה מוצאים מתכונים פצצתיים בBBC

אז אני לא בישלתי כמעט בכלל כי הייתי נורא עסוקה בלשבור לעצמי את הגב.

 

אבל בסוף היתה מנת פתיחה של מרק עגבניות צלויות עם קרוטונים

מנה ראשונה של רביולי ענק ממולאים בלנגוסטינים וסלמון על מצע פירה אפונה ותרד

מנה עיקרית של סינטה לבן בפטריות חורש שחתולי המציא.

ומנה אחרונה (אני הכנתי!) של לבת שוקולד עם קרם פרש.


 

אפילו נשאר קצת. אני אלך לחמם לי אחד..

נכתב על ידי , 25/2/2004 14:27   בקטגוריות השפית הלבושה  
79 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



ארוחה



מנת פתיחה: סקאלופים על מצע פלפלים קצוצים ואבוקדו ברוטב לימון



מנה ראשונה: בית בצק עלים ממולא בבשר פרגיות עם צימוקים, שזיפים וקינמון ברוטב יוגורט עזים



מנה עיקרית: שוק טלה ברוטב יין אדום ומייפל על מצע גראטן ארטישוק ירושלמי


מלווה בסלט אפונה סינית עם אגוזי קאשיו מסוכרים



מנה אחרונה: פאטה שוקולד וערמונים

נכתב על ידי , 13/2/2004 13:26   בקטגוריות השפית הלבושה  
140 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



הקדשה


מוגדש לילדה המפגרת הכי נחמדה בגאנימד.
אפתח בציטוט:
"איך מוציאים פלאפל מהמקרר בשלושה שלבים?
פותחים את המקרר,
מכניסים את הטפנאד,
מוציאים את הפלאפל"






מתכון מצויין לטפנאד:
בתוך קערית, זיתים טובים בלי גרעינים, שום, שמן זית, מלח פלפל.
אפן ההכנה: בליץ.
כמויות: כוס, 2, חצי כוס, קורט.
שימוש: מריחה על לחם, יש חתולים שמתבלים בטפנאד של ק.כ. מאכלי ירקות מוקפצים.







איך מוציאים פלאפל מהמקרר בחמישה שלבים?
אי אפשר להוציא פלאפל מהמקרר בחמישה שלבים, הוא בדיוק בפגישה של כל החיות ולכן המקרר נקי מתנינים. ומפלאפל לצורך העניין.
נכתב על ידי , 26/8/2003 17:56   בקטגוריות השפית הלבושה  
15 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



כינוי: 

מין: נקבה

MSN: 

תמונה




194,916
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , משפחתי וחיות אחרות , מסעות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקיפוד כזה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קיפוד כזה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)