לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


הנדסת המחשבה / יוזף ברויר
Avatarכינוי:  יוזף ברויר

מין: זכר

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2005    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

4/2005

מדיטציה במקלחת


קמתי מהשינה. לאחרונה התחלתי להשכיב את עצמי בסלון, להשקיט את הטלויזיה ולשם שינוי פשוט להירדם מול הטלויזיה בצורה יזומה. הכי טוב יוזמה. עכשיו כשקמתי הרגשתי שהשלתי מעליי את כל החיים שלפני. השלתי מעליי את נשל חיי ועכשיו עם העור החדש שלי אני יכול להתמקד בלעשות ולהתרכז בדברים הבאים עליי לטובה.

אתמול כשצילמתי את קצב הליכתה הבנתי סופית למה אני צריך לקנות מצלמה חדשה ומשוכללת כמו שאני מתכנן לעצמי. משום מה נראה לי שאחרי שבתוך שבוע אחד במרץ הורדתי 2800 תמונות (בטח 3000, כי לא ספרתי את כל ההמון שמחקתי) המצלמה היא כבר לא אותה מצלמה, נראה שיש דליפה בשיבר וצריך להחליף את הג'אנטים ואולי לעשות טיפול עשרת אלפים ועוד כל מיני טרראם טרראם. מעבר לזה שהרי- לצלם פאקין הופעה בתאורה של הופעה, עם הפלאש שיש לי, ועם הבטריה שיש לי . . . זה לא כזה . . .להיט.
אחד הדברים שעוברים לי בראש כשאני חושב על קניות רבות ממון . . .אני תמיד חושב על מה אחותי תגיד . . . תמיד להצטדק על משהו. . .תמיד לשמוע מה היא אומרת בראש שלי. . . אז באופן טבעי גם על המצלמה שלי הענשתי את עצמי בהצטדקות של ילד אינפנטיל. . . עד אתמול- ועכשיו אני יכול לנוח. ניצחתי. לשם שינוי התשובה מגיעה מתוכי פנימה, מה שנקרא "כל עוד בלבב פנימה", תשובה שמגיעה מתוכי, שאני שלם איתה, שאני לא צריך לקבל ממקום אחר... וזה כל כך משחרר. אז זהו.

טוב... אני הולך לעשות קצת מדיטציה במקלחת . . . גם אניהתחלתי לקבל הפניות מוזרות מגוגל. . . "חוויה מינית", "סייבר" ובטח עוד משהו ששכחתי

נשיקות לכל הסקסיות- איזה יום ים הלך היום הא? 
נכתב על ידי יוזף ברויר , 15/4/2005 17:31  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




83,210
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליוזף ברויר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יוזף ברויר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)