|
 הנדסת המחשבה / יוזף ברויר |
| 5/2006
עוד מאתמול יש לי סחרחורת. הייתי אתמול ברוקי ולהפתעתי היה לי כיף. כשהגעתי לשם החלטתי שזו תהיה הפעם האחרונה, ובתור שכזו צילמתי והייתי עם אנשים בהשלמה וללא התחבטויות. בלילה בלילה רכבתי על האופנוע והיתה לי סחרחורת. לא הייתי כל כך על הכביש והחזקתי את עצמי חזק. קמתי הבוקר והתיישבתי על המחשב. יש מישהו שרוצה לקרוא פיילוט שלי והייתי צריך לחשוב איך אני עומד לכתוב את זה. שעתיים אחר כך עם 660 מילה ועוד 11 תמונות מהארכיון שלי שלחתי לו מייל עם הפיילוט שאני מקווה שהוא יאהב.
ויש לי סחרחורת, ואני לא יודע למה. אני נוגע לי בראש וזה כאילו היד שלי נוגעת לי בעצבים. זה מטריד וזה בעיקר מסחרר.
יש לי עוד פיילוט לכתוב היום, על צילום. העורך רצה שאכתוב על תצלומי מאקרו. אותי זה לא מעניין. אני אכתוב על קומפוזיציה במקום. זה מוזר, אף פעם לא למדתי את זה אבל יש לי את זה בפנים. נראה מה יצא. לפחות אני פותח לי עוד אפשרות פה.
בינתיים אהבתן שסיפרתי לכן שאני חרמן באמצע הלילה. זה הצחיק אותי והפתיע אותי. לאחרונה הכרתי אנשים מאד נחמדים מישרא. סוף סוף חומר אנושי אחר, נעים יותר, בלי שטיקים, בלי משחקים, אני אוהב את זה.
עוד מעט יומולדת. אני רוצה ספרים ליומולדת. אני רוצה אוספנסקי וספרים על צילום. אני אעשה לי מסיבה קטנה ויפה, כמו כל שנה.
| |
|