לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


הנדסת המחשבה / יוזף ברויר
Avatarכינוי:  יוזף ברויר

מין: זכר

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2006    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2006

ישראלי


אין לי כח ללכת הביתה. יצאתי לצלם מסיבת עיתונאים ועוד שלוש שעות אני צריך ללכת למערכת לחתום על עוד כמה טפסים.
חורפי היום, לבשתי את חולצת הטי שלי בגיבוי סוודר גולף כחלחל ושמתי פעמיי לקופי בין הקבוע שלי בו אני יושב באין מפריע ובאין מזמין כמעט תמיד. זה הזמן הרגוע שלי כל יום כשאני בא הנה (אני לא בא כל יום תירגעו).
הבטן שלי לא עוזבת אותי כבר שבוע, אולי קצת יותר. אני אוכל לא סדיר ושתיה מוגזת עושה לי פעולת סחיטה בקיבה. כל בוקר אני מתחיל בשירותים, דוחף את הכאב ממני החוצה כדי שיהיה לי קצת אויר לנשום. ג'ינסים עם חגורות, הלבוש הכמעט קבוע שלי, הפכו להיות סבל, רוב הזמן אני עם כפתור פתוח וחגורה פרומה. מרגיש לי קצת ספוטניקי, אם כי אין השוואה, אני פשוט חושב עליו.

נכנסתי לחשבון הבנק שלי במחשב. המספרים האירו את עיני. חשבון האשראי הקרוב שלי הולך להיות הגדול ביותר בכל שנותיי אבל המשכורת הקרובה שלי שתכנס חמישה ימים אחר כך תחזיר אותו למצבו הנוכחי ואף תוסיף עוד כמה מאות שקלים להערכתי. עוד לא מצאתי לי אפיק השקעה שארצה להשתמש בו על מנת לאגור/לחסוך מעצמי עכשיו ולקבל אחר כך והייתי נורא שמח אם מישהו פה היה מציע לי משהו ממש ממש טוב. ה"עושר" שלי הוא עושר של עניים. זה באמת לא הרבה כסף אבל בשבילי זה הכי הרבה שהיה לי ואני נע ונד בין רצונות להשקיע (ציוד למשל, שיאפשר לי להכניס עוד כסף לקופה) לבין הרצון בבטיחות (מי אמר מעיל לאופנוע כבר חורף) ובין קצת פינוקים (כבר שנתיים לא קניתי לעצמי בגדים בי נשבעתי, למרות שפעם בשנה אני עושה מסע קניות שמכסה אותי,בשנה שעברה לא עשיתי).

אני מכיר נשים יפות. (אם את אישה ואת קוראת את זה תירגעי) למה אני מספר את זה? לא כי אני מצליח, אלא כי אני נדהם כל פעם שאני חושב על זה שהטריק בלהכיר אנשים הוא לא להתאמץ. מה שמצחיק הוא שבשביל לא להתאמץ צריך להתאמץ קצת, כדי ללמוד לשחרר, לסמוך, על עצמכם, להביא את מי שאתם רוצים להיות קדימה, זה מגניב, זה מגרה, זה עובד.

ראיתי אתמול את ללכת על המים, הסרט הישראלי הראשון שאני רואה מאז הייתי רואה את אבא גנוב כשהייתי ילד. נהניתי. מצא חן בעיני שיש ניצוץ של אקשן בקולנוע (בכל זאת סוכן מוסד), רענן שיחק שם ממש נחמד. אולי במקום לעשות דרמה כל הזמן יציאו לנו אושיות הקולנוע קצת עניין?

תל אביב אפורה היום. עוד לא ירד עלי גשם ואין לי הרבה תכניות היום חוץ מהרצון לפגוש אנשים, מה שבתקווה יקרה.
למישהו יש קלבטן?
נכתב על ידי יוזף ברויר , 16/10/2006 12:21  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




83,210
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליוזף ברויר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יוזף ברויר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)