לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


הנדסת המחשבה / יוזף ברויר
Avatarכינוי:  יוזף ברויר

מין: זכר

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2007    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

4/2007

בישולים אני עושה


חזרתי עכשיו מהשוק,
התחלתי לבשל עם יין וסוכר חום. אחרי שנים של אכזבה, גיליתי שאם שמים נקניקיות במחבת, נותנים להן להיצלות מעט בשמן זית או חמאה ואז שופכים פנימה יין אדום ונותנים להן להתאדות יחד עם היין ובתוספת מעט סוכר חום עליהן הן מקבלות את טעם היין והופכות להיות מתקתקות ועליזות ומתחילות להיות מנה עיקרית ראויה כבישול ולא כסתם עוד משהו דמוי חביתה בצורת הכנה.

נוסף על זה, למדתי להכין סלט לבנוני כמו שאכלתי אי שם בג'יש במסעדה החמודה ההיא שהכרתי ביום הראשון של המלחמה.
כל מה שעושים זה קוצצים נענע, קוצצים מנה יפה של בצל ירוק, שופכים חצי כוס מיץ לימון משומר, מלח לפי הטעם ולבסוף קצת קארי, או חוויג' (אין הבדל בטעמים שלהם). את הכל מערבבים ביד, שמים במקרר לחצי שעה, מוציאים ואוכלים.
הסלט הזה הופך לטעים יותר ככל שהוא עומד יותר במיץ של עצמו.
 
 
נכתב על ידי יוזף ברויר , 13/4/2007 12:14   בקטגוריות שוק, יין, סוכר חום, נקניקיות, סלט לבנוני, ג'יש, בישולים, אוכל  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




83,206
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליוזף ברויר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יוזף ברויר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)