לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


הנדסת המחשבה / יוזף ברויר
Avatarכינוי:  יוזף ברויר

מין: זכר

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2022    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

סיפור בתמונות- ארוחת צהריים וספיידרמן


כשלולה מבקשת ממני לשים צילומים אני נוטה להיעתר לבקשותיה.
כאמור אכלתי היום בצהריים את השאריות של אתמול.

 
תמונה 1: סלט לבנוני. ברקע- השניצלים שלי. (צילום: יוזף ברויר)
סלט לבנוני (צילום והכנה: יוזף ברויר)
 

תמונה 2: תמונה ממעל של הפתיתים והשניצל עם הסלט והתותים. הכנתי אותם בעיקר בשביל הצילום ורק אחר כך בשביל לאכול אותם (צילום: יוזף ברויר)
ארוחת גורמה:פתיתים, שניצל, סלט לבנוני ותותים לקינוח (צילום והכנה: יוזף ברויר)
תמונה 3: קערת תותים. שני קילו בעשר בשוק הכרמל. (חיתוך: יוזף ברויר)
תותים בצלחת לבנה (צילום והכנה: יוזף ברויר)
 
תמונה 4: בדרך לבאר בערב יחד עם חבר כיבד אותנו הספיידי החושב (חלק ריספקט: יוזף ברויר)
בכניסה לבר ישב הספיידרמן החושב (צילום: יוזף ברויר)
נכתב על ידי יוזף ברויר , 15/4/2007 15:33   בקטגוריות אוכל, אוכל ושתיה, ערבים, תמונות  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



בישולים אני עושה


חזרתי עכשיו מהשוק,
התחלתי לבשל עם יין וסוכר חום. אחרי שנים של אכזבה, גיליתי שאם שמים נקניקיות במחבת, נותנים להן להיצלות מעט בשמן זית או חמאה ואז שופכים פנימה יין אדום ונותנים להן להתאדות יחד עם היין ובתוספת מעט סוכר חום עליהן הן מקבלות את טעם היין והופכות להיות מתקתקות ועליזות ומתחילות להיות מנה עיקרית ראויה כבישול ולא כסתם עוד משהו דמוי חביתה בצורת הכנה.

נוסף על זה, למדתי להכין סלט לבנוני כמו שאכלתי אי שם בג'יש במסעדה החמודה ההיא שהכרתי ביום הראשון של המלחמה.
כל מה שעושים זה קוצצים נענע, קוצצים מנה יפה של בצל ירוק, שופכים חצי כוס מיץ לימון משומר, מלח לפי הטעם ולבסוף קצת קארי, או חוויג' (אין הבדל בטעמים שלהם). את הכל מערבבים ביד, שמים במקרר לחצי שעה, מוציאים ואוכלים.
הסלט הזה הופך לטעים יותר ככל שהוא עומד יותר במיץ של עצמו.
 
 
נכתב על ידי יוזף ברויר , 13/4/2007 12:14   בקטגוריות שוק, יין, סוכר חום, נקניקיות, סלט לבנוני, ג'יש, בישולים, אוכל  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



83,206
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , 30 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ליוזף ברויר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על יוזף ברויר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)