לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פותחים את המרתף


מי שאינו מבולבל פשוט לא מבין את המצב


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2004

מילואים זה הכי, מיותר.


המילואים קצת הממו אותי.

שנתיים ומשהו שלא יצא לי, ודקה אחרי שעליתי על מדים כבר הרגשתי כאילו לא פשטתי אותם מעולם. ולא, אני לא מדבר בנוסטלגיה, לא לא.

בזבוז הזמן והכסף, חוסר התוחלת של המערכת, שעות וימים שפשוט מושלכים לפח.

אימון הסבה של הגדוד: שבוע מילואים, הרה לימודים. רבים מאנשי הגדוד שינו תיפקוד, מבנה הגדוד השתנה. אלא מה, ההסבה מבחינתי בסה"כ אומרת שיש לי פחות מה לעשות. אותו דבר רק פחות. אז מתוך השבוע, כשלוש שעות לימוד היו רלוונטיות, עוד כעשרים לא רלוונטיות, ועוד כיממה שפשוט לא היה מה לעשות בה. רשמית.

עזבו אידיאולוגיה (מערכת שנועדה להרוג ולחילופין אין מי שישמור על הארץ וכולו), עזבו את העובדה שיש לי יותר מדי עבודה ואין לי זמן לחיות. עזבו הכל. קשה לי עם אנשים שמזלזלים בי, מזמנים אותי סתם לשבת בבאלי"ש ולשמוע דברים שאפילו בצחוק לא מענינים אותי. מעצבן אותי שמבזבזים לי את הזמן. אם זה בפקקי תנועה ואם זה במילואים מיותרים. אתם צריכים שאני אעשה משהו, תזמנו אותי. אבל אם לא, עזבו אותי לנפשי, תודה.

 

קורס הבישול עומד להסתיים, מה חבל. עוד שני שיעורים וזהו. משאיר טעם של עוד, תרתי. למדתי הרבה, קיבלתי מוטיווציה, וקיים סיכוי סביר ביותר שבסוף הפרויקט, אחרי שאתפטר, אלך לעבוד במסעדה. הצעות עבודה (למרץ, פחות או יותר) יתקבלו בברכה.

 

אני מתגעגע לכתיבה. רוצה, אבל לא יוצא. בקרוב, בתקווה.

נכתב על ידי Tukofil , 15/11/2004 11:50  
24 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  Tukofil

בן: 51




14,638
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , אקטואליה ופוליטיקה , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לTukofil אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Tukofil ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)