לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


Help is given only to the one who asks for it


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


5/2005

יאללה מכבי!!


היום יש מכבי! 6 בערב! הולך להיות חם...אני מקווה שמכבי ישחקו טוב וכמו שצריך! יללאה מכבי!!

 

 

טוב, אחרי ההצהרה הזאת, נעבור לדברים קצת יותר חפרניים ומעניינים. אתמול הייתי מבואס קצת. אחרי הטקס הרגשתי מעמסת רגשות ענקית ולא יכולתי ללמוד לאזרחות. חזרתי הביתה ב3 וחצי ואחרי שאכלתי למדתי עוד קצת לאזרחות, ואח"כ ירדתי לשיעור נהיגה. בדרך לשם בעצם התחילה הבאסה. אמא שלי עצבנה אותי עם הביקורתיות שלה והתוקפנות שלה, וגם אבא שלי איכשהו גם הצליח. אבל זה עבר, לונורא.

השיעור נהיגה היה בסדר, צריך לשפר בעיקר הסתכלות ורוורס. מזל שהמורה שלי הצחיק אותי כמה פעמים, כך לא שקעתי בדיכאון מאסיבי.

בימים האחרונים עזרתי לאנשים פי 8 ממה שאני עוזר בד"כ, והרגשתי מצויין עם זה. הרגשתי שאני עוזר גם לי.

אניווי, היום ששמעתי מוזיקה הבנתי כמה דברים שעזרו לי להיות קצת יותר שמח. הבנתי ביני לבין עצמי את הקטע עם אאווין. אני צריך להבין אם היא בכלל רוצה קשר כלשהו איתי, כי לא נראה לי שהיא מסוגלת להחליט. אני צריך לעשות את זה בשבילי. אתמול היה קטע שהיא פשוט דפקה בי מבט כזה שמנסה לחדור לתוכי ולהבין אותי לאיזה 5 שניות, ואמרתי זאת לשושה. היא(כהרגלה, אני חייב להגיד), ניפחה את הדברים והגיבה פה בכך שאני צריך לשכוח ממנה לגמרי. זה לא יעזור, אני צריך לעשות בדיוק ההפך. היא חושבת שאני עוד רוצה אותה בגלל האימרות שלי של כמה היא יפה. יש מצב שעוד קיים משהו כלפיה, אבל זה לא רציני כמו שהיא חושבת. אבל המחשבות על שושה זה מה שמחזיק אותי ברגעים קשים. רק לראות אותה עושה לי טוב...היא אחותי הקטנה.

בכלמקרה, הגעתי למסקנה שכבר חשבתי עליה בעבר אבל בעצם היום הבנתי אותה עד הסוף. אני מאוד רוצה קשר זוגי עם מישי, אבל וואלה, יש לי דרישות שהופכות את זה למשהו שקשה למצוא בימינו. אני חייב שהיא תהיה אחות גדולה(אומרים שאחיות גדולות ואחים קטנים בד"כ עובד ביחד), וכמובן שתקבל אותי כפי שאני. אבל באמת זו דרישה גדולה. אם מישהי רק תידלק עליי זה לא יעזור. היא צריכה ממש לאהוב אותי. ואני גם אותה, כמובן.

זה יבוא..רק צריך לחכות. זה יבוא.

Ararom

נכתב על ידי Diasus Lusaresmuse , 6/5/2005 15:31  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי:  Diasus Lusaresmuse

בן: 38

ICQ: 99256793 

תמונה




3,934

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDiasus Lusaresmuse אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Diasus Lusaresmuse ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)