הכותרת של הקטע קשורה רק לחלק אחד מהיום העמוס שהיה לי.
הוא התחיל ב-10 ורבע בבוקר כשהתעוררתי אחרי 5 שעות שינה כדי ללכת לראות עם קוקו בתיכון אביב את הסרט "נודל" ואחרי זה להיפגש עם הבמאית של הסרט.
הסרט ממש ממש ממש חמוד. הילד הסיני הזה פשוט מתוק ואי אפשר שלא לרחם עליו (כלומר על הדמות).
בפגישה עם הבמאית היו גג 20 אנשים ככה שזה היה די אינטימי כזה ונחמד.
שאלנו אותה שאלות על ההפקה, הליהוק וכל מיני דברים כאלה. היה באמת מעניין.
אחרי המפגש הזה הלכתי עם דני, רון, יוני, יוני וטל לאכול בחוץ ומשם הלכתי לשיעור נהיגה.
היה לי מאד כיף בשיעור. אספנו בדרך עוד תלמיד וביקשתי מרון שהוא ינהג לפני כי היה לי כזה כיף לשבת מאחורה וסתם לדבר.
רון רצה לעשות החלפה שהייתה אמורה להיות גם על השיעור שלי, אבל ביקשתי ממנו שלא והוא הסכים וזה היה נורא נחמד מצידו.
מבחינת הנהיגה השיעור היה אחלה. עשיתי פרסה והייתי ממש גה בעצמי, אבל במקום לשמוח בשבילי או סתם לסתום את הפה התלמיד שהיה מאחורה צחק עלי... חתיכת מפגר. רציתי להכניס לא אגרוף לפנים או משהו כזה.
כשחזרתי מהשיעור הייתי קצת בבית ואז הלכתי לשיעור מודרני פתוח של חברות שלי. היה מאד נחמד.
שיעור פתוח זה מאד שונה מלראות הופעה.
פתאום ראיתי כמה פרטים קטנים יש בכל ריקוד. צריך לשים לב לנשימות, לאנרגיה ולכל חלק קטן בגוף. מדהים שהן מצליחות לעשות את זה.
הייתי בשוק מכמה הן גמישות וכשראיתי את כל הריקודים האלה פשוט נתתי כותרת לשעה וחצי הזאת בחיים שלי: "דברים שאני לכולם לא אצליח לעשות (או אפילו אנסה).
וזה לא שאני מעריצה ריקודים או משהו כזה. אני נהנת לבוא לשיעורים של חברות ולהראות שאיכפת לי כי אם זה היה הפוך הייתי רוצה שיבואו, למרות שאם זה היה הפוך לא היו באים לשלי =/.
ישר אחרי השיעור שלהן הלכנו לקנות כרטיסים לסרט חינם של היום בערב "משוגעים מאהבה".
ואחרי זה הייתי קצת בבית והלכתי לסרט וכרגע חזרתי.
אמרו לי שהסרט הזה חמוד, אבל לא היו הולכים לראות עוד פעם. אני דווקא ממש אהבתי אותו.
אולי זה היה שונה אם לא הייתי כל כך מזדהה עם הדמות של דונלד.
כלומר, ה"שריטה" שלנו מאד דומה.
אצלו זה מאובחן כאוטיזם ואצלי כשריטה.
כל הקטע הזה של המספר: ראשוניים, זוגיים, חיבור, חיסור... כל הקטע הזה... פשוט הכל ממש הזכיר לי אותי.
בכל מקרה היה לי יום טוב היום. נהנתי מאד מכל דבר שעשיתי.
זה כיף שיש ימים עמוסים כאלה.
ביום שלישי הבא אני כנראה נוסעת לבאר שבע P=
לילה טוב,
-מיכל-
מתפתח משהו?