[מצא חן בעיניי לשפוך את מה שעובר לי בראש מבלי למיין או לחשוב איך לנסח את זה. אני אנסה את זה שוב.]
התקשר אלי חבר מקורס הקצינים. הוא אמר לי ששבוע הבא אני נוסע לעשות משהו בצפון, וסביר להניח שאני אפגוש גם אותו ועוד כמה חבר'ה מהקורס. דיי שמחתי, אבל מאוחר יותר הודיעו לי שחסר לי איזה משהו שהייתי [מסתבר] צריך לדאוג להביא. אני לא יודע איך זה ייגמר, אבל בנתיים זה דיי מדאיג אותי שאין לי את המשהו הזה. לא מספיק מדאיג אותי כדי לעשות משהו בנידון, כי סה"כ לא הייתה לי אפשרות להביא את המשהו הזה בכל אופן, אבל מפריע מספיק כדי לשבת במאחורה של הראש ולזנק למחשבות כל כמה זמן.
היא עדיין מסתובבת הרבה במחשבות שלי. עבר שבוע מאוד לא מיוחד ביחסים איתה. אין התקדמות, אולי אפילו יש קצת נסיגה. מצד שני, אנחנו עדיין מדברים הרבה, אז אולי זה רק נדמה לי. בכלל, תמיד ידעתי שאני גרוע מאוד בלהתחיל עם בנות, עכשיו זה דיי רשמי.
אגב להתחיל עם בנות, היום [עוד איזה חצי שעה] אני יוצא לבקר את האחרת. נשב אצלה קצת על סרט ופיצה. נראה לאן זה יזרום. עוד לא החלטתי מה אני חושב על כל העניין איתה - טעות של שני אנשים שיכורים מאוד או הזדמנות נהדרת לקשר - אבל אני בן אדם חיובי, אז אני זורם בינתיים.
הגיעו כל מיני אנשים. אולי אמשיך מאוחר יותר.
נינוס.