לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

צריך תעיז!



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


2/2009

חודש וקצת אחרי הפוסט הקודם


- אימצתי את החתלתול הכי חמוד ושובב שיש. הוא כל הזמן עושה שטויות כמו להתגנב לי לתוך התיק או לארון המצעים, ומתפנק לי על הברכיים. בבוקר כשנמאס לו לישון הוא בא ומעיר אותי בליקוקים ואז אנחנו קצת מתכרבלים יחד עד שאני מעיפה אותו מהחדר כי בכל זאת בא לי עוד קצת לישון.

 

- מצאתי עבודה. לא בדיוק אחת, יותר משהו כמו ארבע. זה מה שקורה כשמתחילים משרה מלאה בלי לשחרר את ההתחייבויות הפרילנסריות הישנות. מה שאומר שאני פחות או יותר קורסת כרגע, אבל הפרוייקט הכי עמוס ונוראי אמור להגמר עוד שבועיים (שיעברו כבר השבועיים) ואז אוכל לנשום, לישון, ואולי גם לעשות קצת דברים מעבר ללעבוד ולישון (נגיד, לראות טלויזיה). כרגע אני הולכת לעבודה מספר 1, חוזרת בערך בשבע בערב, רק כדי לנוח שעה ולהתחיל את עבודה מספר 2. 3 ו4, למרבה המזל, הרבה פחות תובעניות כרגע.

 

- עוד לא שמעתי כלום משתי האוניברסיטאות שהגשתי אליהן מועמדות. החשק שלי לעניין הזה עולה ויורד בכל יום. ובכל זאת, להתקבל יהיה נחמד וגם מחניף לאגו (מי אמר 5% סיכויי קבלה).

 

- עדיין בא לי למות.

נכתב על ידי , 14/2/2009 12:17  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 




14,123

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לר. מרציפן אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ר. מרציפן ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)