אני אנסה לכתוב את המתכון הזה כמו שאולי השף אייל שני היה מציג אתו.
מה אני משלה את עצמי ... אני לא שפית
אבל לא נורא, אני שאפה וזה נחשב!
קחו ארבע ביצים ,עדיף טריות , אשר רק לפני רגע אמא תרנגולה חיממה אותם בישבנה הנוצתי .
לטפו כל ביצה בנפרד ואם ממש מתחשק אפשר גם לנשק
ועכשיו הגענו לקטע הכואב , הקטע הזה מיועד לאמיצות בלבד – קחו את אותה ביצה אהובה ותשברו אותה! – אווצ'.. פתאום אני כל כך שמחה שאין לי ביצים.
לביצים הרפויות יש להוסיף כוס וחצי סוכר בתקווה שהסוכר יעשה קצת מתוק לביצים הערומות.
יש להוסיף כוס שמן ולסחרר את כל המוצרים עד שהחלבון ייטמע בחלמון , עד שמסחרחורת האהבה הזו ייוולד מרקם לבן וקטיפתי .
ועכשיו לסובב את הקרוסלה באיטיות ולהוסיף שתי כוסות וחצי מהאבקה הלבנה והקמחית , שרק אתמול בת הטוחן טחנה לי .
אוי בת הטוחן ... נו טוב, זה כבר למתכון אחר.
להוסיף כוס מיץ תפוזים שנקטף ונסחט בדקות אלו , אם תהיו שקטים תוכלו לשמוע את פרפורי הגסיסה של הוויטמין סי .
את התערובת הקרמית הזו יש להעביר לתבנית ולתנור למשך 50 דקות.
ניחוח התפוז שמתפזר בזמן האפייה משחרר את הסינוס ומוביל את הניחוח לכל תא ותא בגוף
- · אזהרה : עוגה ממכרת !
- · עוד אזהרה: המתכון של גמאמא יותר ברור!
- · אזהרה אחרונה: אם יגדלו לכם הישבנים, שלא תבואו אליי בטענות !