לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


סוֹדוֹת

Avatarכינוי:  אלאנה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2008    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
6/2008

סוד שקשה לי לספר ולכם קשה לשמוע


בכל פעם ששכבנו תמיד כאב לי. בהתחלה ייחסתי את זה להתחלה, הפעמים הראשונות, ההתרחבות וכל זה. אחר כך שכנעתי את עצמי שזה בגלל הגלולות, ובסוף פשוט התרגלתי וחייתי עם זה בלית ברירה. מה לא עושים כדי לחיות את החלום.

היו פעמים שממש נשכתי את השפתיים מרוב כאב. הוא פירש את זה כסימן לתשוקה. אבל הוא פירש כמעט כל דבר לא נכון.

היתה תקופה שהכל כאב לי כל כך עד שבכל פעם שישבתי נאלצתי להתיישב מאוד בזהירות, כדי לא לדקור את עצמי, ולפעמים חשבתי שהכל משופשף מבפנים, כמו נייר זכוכית.

כשאני חושבת על זה עכשיו, אני מבינה שבעצם חייתי את התגשמות הפחד הכי גדול שלי באותם חודשים - הכאב, שממנו פחדתי כל כך לפני, הפך לחלק בלתי נפרד מהשגרה שלי, עד כדי כך שלא שמתי לב אפילו שהפחד הגדול ביותר שלי התממש מול עיניי.

זה כאב אז, וזה כואב עכשיו, ואולי זה תמיד יכאב, לדעת שנתתי את עצמי הרבה יותר מדי, עד כדי כך שכמעט איבדתי את עצמי לתוך הכאב שהוא גרם לי.

 

 

אתם לא חייבים להגיב על זה. אני יודעת שזה קשה מדי.

נכתב על ידי אלאנה , 21/6/2008 21:46   בקטגוריות סודות, כאבים, בין גוף לנפש, אינטימי  
11 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאלאנה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אלאנה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)