את יפה, תזדקפי מערכת הפתקאות הממוחשבת של אורלנדו ואליס לא גרה פה יותר. |
| 5/2006
סקיצה 1. ציפרלקס טל בדיכאון. שרית לא אוהבת אותה. הפעמים היחידות שבהן היא רואה את העיניים שלה זורחות זה כשהיא מראה לה סרטי פורנו. העבודה שלה משעממת אותה והכל נראה לה תפל. היא מבלה את ימיה באכילת גלידה מול הטלוויזיה. סצינת פתיחה: ריב על הגלידה שלאחריו שתיהן נזכרות באיך שהן הכירו.
2. סרוקסט טל חרדה. היא פוחדת ששרית תעזוב אותה. היא טוענת ששרית מפלרטטת עם העולם. שרית טוענת שטל ידעה את זה מראש והיא לא מבינה מה היא רוצה ממנה. היא מתחילה להקיא את הגלידה שהיא אוכלת. האוכל מתחיל להפחיד אותה.
3. וובן טל לא מצליחה להירדם. יש לה חלומות מפחידים על עיכול. שרית מנסה לשכנע אותה שהן צריכות זוגיות פתוחה. טל מסרבת.
4. ציפרלקס - מינון גבוה שרית עוזבת. טל מקבלת קידום בעבודה.
שאלות: 1. הפסיכולוגית סוגרת כל פרק או שמוקדש לה פרק משלה? 2. מספר כל יודע - גוף שלישי? 3. זה הטיפול של טל, אז כמה מקום זה משאיר לשרית?
| |
|